LokiTime -rappunäytöt

Ratkaisu helppoon ja nopeaan tiedonkulkuun

 

Etäohjattavat rappunäytöt
 

Langattomalla internet-yhteydellä toimivassa porrastaulussa näkyvää sisältöä voidaan etäohjata omalta työpisteeltä riippumatta siitä missä näytöt sijaitsevat. Ohjausohjelmalla voidaan kohdistaa tiedotteita kaikille asukkaille, vain määrätyssä portaassa asuville tai yksittäiselle asukkaalle. Yksittäiset viestit nähdään Android-puhelimelle ladattavasta mobiilisovelluksesta tai voidaan lukea asuntokohtaisella kulkutunnisteella näyttötaululta.

 

Näyttö toimii tarvittaessa mainostauluna, jolloin taloyhtiö voi itse halutessaan myydä tauluihin maksullista mainostilaa kattamaan ylläpitomaksuja.

 

Ruutua voi selata ja siitä voi tehdä tilavarauksia esim. saunaan tai pesutupaa.

Kulkutagien poisto

 

Yhdistettynä Abloy Optima -järjestelmään kulkutagin hukkuessa yleisten ja yhteisten tilojen kulkuoikeus kuoletetaan välittömästi ja turvataso säilyy korkeana ja vakaana. Uudelleensarjoitukseen tai ohjelmointikäyntiin kohteessa ei asuntojen ovia lukuunottamatta ole tarvetta.

Mobiilisovellus

 

LokiTime Kiinteistö -sovellukseen sisältyy puhelinsovellus kiinteistön asukkaille mm. sauna- ja pesulavuorojen varauksiin sekä asukkaiden omiin ilmoituksiin. Varaustilanne, asukkaiden ilmoitukset sekä isännöitsijän ja huoltoyhtiön tiedotteet nähtävillä ja varattavissa myös rappukäytävän näyttötaululta.

 

Avainhallinta

 

Sähköinen avaintenluovutuksen kuittaus helpottaa dokumenttien hallintaa. Kaikki asukas-, kiinteistö-, avaintieto sekä sähköiset allekirjoitukset löytyvät helposti samasta paikasta suojatulta palvelimelta. 

 

 

 

 


 

Ota yhteyttä, kerromme lisää! 

 

 

 

Rappunäyttö Avainhallinta Kiinteistö
 
 


 

 

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko