Q&A ILOQ S5

ILOQ S5

Webinaaritallenne


ILOQ S5

Webinaarissa esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia


 

 1. Onko s5 täysin etähallittava, eikä vaadi asennuksen jälkeen kohteessa käyntiä jos tulee esim. mustalistauksia.
  Vastaus:
  Kulkulokit, mustalistaukset ja avainten kulkuoikeusmuutokset onnistuu etänä. Lukkosylinterin kulkuoikeuksien muutokset vaativat vielä käynnin kohteessa.


 2. Lukijoiden lisääminen järjestelmään jälkikäteen (siis ensin lukosto ilman päivittäviä lukijoita ja vasta myöhemmässä vaiheessa lukijoiden lisäys) onko mahdollista?
  Vastaus:
  On mahdollista. Lukijoita suositellaan asennettavaksi, jotta esim. kadonneiden avainten poisto-ominaisuudet saadaan etäkäyttöisesti ja nopeasti tehtyä.

 1. Mitä tulee huomioida lukoston asennuksen yhteydessä, eli pitääkö mahdolliseen lukijalaajennukseen varautua jotenkin?
  Vastaus:
  Uudiskohteessa kannattaa kaapelointi huomioida jo rakennusvaiheessa. Saneerauskohteessa voidaan toteuttaa 4G-ovimoduleilla oviympäristön online-yhteys tai etälukijoiden käyttöönotto tai voidaan toteuttaa myös kaapeloinnilla lukkoseppien toimesta lukitusurakan yhteydessä.


 2. Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet, joiden mukaan Iloq toimii paremmin kuin kilpailijat?
  Vastaus:
  Tarkka kulkuloki lukoista ja avaimista. Avaimia voidaan kellottaa vapaasti useilla aikaohjelmilla vuorokauden ja viikon sisällä. Pakkaskestävyys. Lukijoissa koodikäyttö. Mobiililaite toimii avaimena. Visuaalinen pohjakuvan kautta avaimen aukaisujen tarkastelu. Kehittynyt ohjelmisto. Kännykkä toimii avainten päivityspisteenä (tulossa). API-rajapinnat esim. tilavarausjärjestelmiin (esim. Flextila). 4G ovimoduli, ei vaadi kaapelointia. Sylinterin etähallintamahdollisuus, sarjoituksia mahdollista tehdä etänä. Kalenteriohjaukset sähkölukolle, kevyt taloautomaatio: sähkölukko auki, sähkölukko kiinni. Mahdollisuus ovivalvontaan: onko ovi kiinni vai auki.
 1. Ryhdyttäessä suunnittelemaan uutta lukitusta, tarjoaako iLOQ apua suunnitelmiin, joiden avulla voi kilpailuttaa lukkoliikkeet?
  Vastaus:
  Kyllä tarjoaa.
  Ajan Lukko tekee kuitenkin lukituksen kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua myös kilpailutuksen pohjaksi, jossa huomioidaan avain- ja lukitusjärjestelmän lisäksi ovien muuhunkin toiminnallisuuteen vaikuttavia muitakin seikkoja. 

 2. Jos kohteessa on käytössä S10, pystytäänkö muuttamaan S5-järjestelmäksi? Kuinka paljon vaatii tuotteiden uusimista?
  Vastaus:
  On mahdollista. Vaatii uudet lukkosylinterit ja avaimet sekä tietojen siirron S10 - järjestelmästä S5-järjestelmään. Helat sopivat sellaisenaan S10 -> S5.

 3. Toimiiko 112Ovi sovellus Iloq lukituksen kanssa? 
  Vastaus:
  112OVI sovellus toimii iLOQin rinnalla omana erillisenä järjestelmänään.
  112OVI järjestelmä on tällä hetkellä vain pelastuslaitoksen ensihoidon yksikköjen käytössä ja tarkoitettu ulko-ovien avaamiseen ambulanssin yksikkökohtaisilla puhelimilla ja avun nopeampaan saapumiseen potilaan luo.
  iLOQ S5 avaa samaa ovea kuin 112OVI sovellus, ovat siis rinnakkaisia järjestelmiä, mutta toimivat kyllä samassa ovessa hyvin näin rinnakkain.

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä