Kameravalvonta ja ovipuhelimet

 

OVIPUHELINJÄRJESTELMÄN JA

KAMERAVALVONNAN HANKINTA KIINTEISTÖÖN

 

 

 

OVIPUHELIMET

Kiinteistön ulko-ovien ollessa lukittuina, on vierailija syytä tunnistaa asunnosta käsin ennen oven avaamista. Tutustutaan kaapeloitaviin ja mobiilitoimisiin ovipuhelinjärjestelmiin sekä vertaillaan niiden ominaisuuksia.

 

KAMERAVALVONTA

Tutustutaan kameravalvontajärjestelmän hankinnassa huomioitaviin asioihin, minkälainen järjestelmä ja mitä tiloja saa valvoa.

 


 

Usein kysyttyä

 

 

Kameravalvontatallentimelle ei oikein löydy paikkaa kiinteistöstä,  miten sellaisessa tilanteessa voidaan toimia?  Voidaanko tallennintila ns. ulkoistaa ja saadaanko kamerakuva kännykkään ja voiko siitä selailla myös tapahtumia?
 
Tallennin voidaan sijoittaa suojattuun palvelinsaliin ja kaikissa toimittamissamme järjestelmissä onnistuu myös kameran kuvan katseleminen mobiililaitteelta sekä tapahtumien selaus.
 

Ovipuhelinjärjestelmää uusittaessa, onko yleisesti suositeltavaa käyttää  vanhaa kaapelointia jos se on todella vanha vai vetää uudet kaapelit?

 

Yksi yleisimmistä kysymyksistä ovipuhelinjärjestelmää uusittaessa liittyy juuri tähän. Kokemuksemme mukaan vanhatkin kaapelit toimivat hyvin uusien laitteistojen kanssa. Kaapeleiden uusiminen ei siten ole lainkaan välttämätöntä, mikäli ei todeta niiden katkenneen tai vaurioituneen.

 Kyseessä kuulorajoitteinen henkilö. Onko huoneistoon saatavilla jo olemassa olevaan järjestelmään summereita, koska asunnon puhelimen ääni on liian hiljainen eikä sitä saa enää säädettyä kovemmalle?

 

Huonepuhelimiin on saatavilla lisäsummereita sekä vilkkuvaloja vahvistamaan tai indikoimaan puhelimen sointia.

 
 

 

 

 iILMOITTAUDU/VARAA ESITTELY TÄSTÄ

 

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä