Abloy Pulse ja Entry Q&A

ABLOY PULSE/ABLOY ENTRY 

Webinaarin kysymykset ja vastaukset


 

Toimiiko Pulse sähkökatkon aikana?

Lukot toimivat normaalisti sähkökatkon aikana, sillä lukon aukaisuun tarvittava sähkö syntyy avaimen työntöliikkeestä laitettaessa avain lukkoon. Lukijat varustetaan akkuvarmennuksella, jolloin normaali toiminta taataan myös sähkökatkon aikana.

Toimiiko Entry sähkökatkon aikana?
Lukijat varustetaan akkuvarmennuksella, jolloin normaali toiminta taataan myös sähkökatkon aikana.

 

Voiko mobiililaitteella lisätä ja poistaa avainten kulkuoikeuksia?
Hallinnointiohjelmisto Abloy Accentra on selainpohjainen, eikä kirjautumiseen vaadita fyysisiä tunnisteita, joten kaikki muutokset kulkuoikeuksiin yms. on tehtävissä myös mobiililaitteella.

Kun joku Pulse avain ilmoitetaan kadonneeksi ja sen käyttöoikeus poistetaan. Pitääkö silloin käydä jonkun osakkaan avaimella kaikilla ovilla, että käyttökielto tulee voimaan? Toimiiko kadonneeksi ilmoitettu niihin oviin, joissa ei ole käyty muulla avaimella?
Kadonneeksi ilmoitetulla avaimella pääsee kulkemaan lukoista niin pitkään kunnes kadonnutta avainta on käytetty lukijalla (automaattinen palautus tehdastilaan) tai lukosta on kuljettu sellaisella avaimella, joka on lukijan kautta saanut tiedon kadonneesta avaimesta. Mikäli kaikilla ulko-ovilla on lukijat, niin rakennuksen ulkokuori on välittömästi turvattu avaimen kadonneeksi ilmoittamisen jälkeen.

Avaimet saadaan poistumaan välittömästi myös, jos tilataan ohjelmointityö lukkoliikkeeltä. Tällöin käydään jokaisella ovella ja avain poistuu ilman viiveitä.

 

 

WEBINAARITALLENNE 13.4.2021

 

 
 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä