112OVI webinaaritallenne

112OVI

Webinaaritallenne


 
 
 

 
 
 
112OVI

Webinaarissa esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia


 

 1. Onko sovellukselle laiterajoitteita (toimiiko IOS, android, nokiahuawei?) 
  V: Järjestelmä toimii Android ja IOS-puhelimissa. Ennen käyttöönottoa varmennetaan että kaikissa pelastuslaitoksen puhelimissa järjestelmä toimii. 
   

 2. Miten laajasti järjestelmä on jo käytössä pelastuslaitoksillavoidaanko olettaa että jokaisessa 
  ambulanssissa on 
  sovellus käytössä? 
  V: Pirkanmaan pelastuslaitoksen kaikissa ambulansseissa on 112-järjestelmä käytössä. Yksityisillä ambulansseilla sitä ei vielä ole.  Myös palolaitoksen yksiköissä järjestelmä on käytettävissä. 
   

 3. Miten ensihoito kirjautuu järjestelmäänminkälainen riski on väärinkäytöksille jos esim. kirjautumistunnukset päätyvät tarkoitettua laajempaan jakeluun? Eli miten käyttäjä varmennetaan? Onko väärinkäytöksiä mahdollista selvittää jälkikäteenkerääkö järjestelmä tapahtumalokia? 
  V: Järjestelmään ei kirjauduta, tunnistautuminen hoidetaan siten, että puhelinlaitteeseen asennetaan tunniste joka kertoo että kyseessä on pelastulaitoksen käytössä oleva puhelin. Jos puhelinlaite hukkuu, voidaan oikeus poistaa.  
   
  Lokitieto kertoo missä ja milloin yksiköt ovat käyneet. Jälkikäteen voidaan selvittää mahdolliset väärinkäytösepäilyt. 
   
  Pelastuslaitoksen palveluksessa oleva henkilö lisää 112-toiminnallisuuden puhelimiin. 
   

 4. Onko saatavilla tai tulossa vastaavaa järjestelmää myös huoneistojen oviin, esim. kotipalvelun piirissä oleville asukkaille? 
  V: Tekniikka on olemassa myös mekaaniselle lukolle. Tämä vaatii erillisen sopimuksen asukkaan tai kotipalveluntarjoajan kanssa. Tällöin 112OVI-palvelulla päästään puomeista, porteista, alaovesta ja asunnon ovesta kulkemaan. 

 5. Miten takaatte tämän toimivuuden yöaikaan?
  V: Järjestelmä toimii 24/7. Mahdollisiin sähkölukkoa ohjaaviin hetkellisiin sähkönsyötön katkeamisiin varaudutaan sähkölukitukselle asennettavin akkuvarmistuksin.

 6. Toimiiko 112Ovi sovellus Iloq lukituksen kanssa? (kysymys ILOQ-webinaarista)
  V: 112OVI sovellus toimii iLOQin rinnalla omana erillisenä järjestelmänään.
  112OVI järjestelmä on tällä hetkellä vain pelastuslaitoksen ensihoidon yksikköjen käytössä ja tarkoitettu ulko-ovien avaamiseen ambulanssin yksikkökohtaisilla puhelimilla ja avun nopeampaan saapumiseen potilaan luo.
  iLOQ S5 avaa samaa ovea kuin 112OVI-sovellus, ovat siis rinnakkaisia järjestelmiä, mutta toimivat kyllä samassa ovessa hyvin näin rinnakkain.

 7. Lisätietoja ja yhteydenottolomake 112ovi.fi
 

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko