Real Estate Expo - kaikki kiinteistöistä

Järjestämme vuosittain kymmeniä ja taas kymmeniä esittelyitä uusista lukoista ja niiden toiminnasta. Kerromme nerokkaista uusista ominaisuuksista ja jaamme tietoa tunteja säästämättä.

Silti tuntuu ettemme ehdi kertoa tarpeeksi ja riittävän monelle. Paitsi nyt, kun olemme täysin käytettävissänne kahden päivän ajan! 

 

Lukitusjärjestelmien kehitys on juuri tällä hetkellä päätähuimaavaa.  Lukostot vanhenevat ja niitä uusitaan kunnes ne taas vanhenevat.

 

Paitsi nyt, kun kaksi kovaa kotimaista lukkovalmistajaa Abloy ja iLOQ mittelevät järjestelmiensä älykkyydessä ja elinkaaren pitkäikäisyydessä tosissaan.Tule ottamaan mittaa ja mittaamaan hintaa kun lukkoalan titaanit kohtaavat messuilla ja Ajan Lukon osastolla.

 

Tämän kaiken kuorrutamme täysin paperittomalla TURVAKSI® Lokitime-avainhallinnalla. Kuittaukset ja valokuvat, tositteet ja valtakirjat - kaikki yhdessä liitteessä kiinteistön ylläpitoon ja asukkaalle. Mikään ei huku, mitään ei tulosteta.

 

 

 

  

 

iLOQ S40 muutti kännykän

avaimeksi ja virtalähteeksi


Abloyn huipputurvallinen uutuus PULSE

 

 

 

iLOQ S10 - menestys

jonka kehitys ei pysähdy

Avainhallinta joka ei tunne

paperia eikä kynää

Esteettömyyden edelläkävijä

lukkourakan yhteydessä tai omana hankintana

oviautomatiikka ja kulkutunniste

Taloyhtiöavustus jopa 60 % hankinnasta

Tervetuloa osastollemme 34

 

 


 

Messuosastollamme
lukkourakan kustannusarvio
5 minuutissa!

 

Kustannuslaskennan  tehneelle heti mukaan

huippusuosittu Muumi-riippulukko

 

 

Tervetuloa osastollemme numero 34
Muut näytteilleasettajat löydät tästä linkistä

 

 

 

 

Klikkaa tästä sähköiselle standillemme

Klikkaa logoa ja rekisteröidy messuille veloituksetta

 

 

 

Miksi vierailla tapahtumassa?

 

Real Estate Expo on kiinteistöalan uusi ammattitapahtuma!

Tuomme yli 100 alan johtavaa ja mielenkiintoista palveluntarjoajaa saman katon alle kahden tehokkaan tapahtumapäivän ajaksi. Kävijänä saat ideoita ja inspiraatiota, verkostoitumismahdollisuuksia, hyödyllistä tietoa, sekä tilaisuuden kuulla ensimmäisten joukossa uusista innovaatioista ja uutisista.

Tapahtuman seminaariohjelmasta löytyy huippupuhujia ajankohtaisilla aiheilla. 

 

Tutustu seminaariohjelmaan hyvissä ajoin ja suunnittele tapahtumavierailusi sinua kiinnostavien puhujien ja aiheiden mukaan.

 

Easyfairsin muissa Pohjoismaissa samalla konseptilla järjestämä ammattitapahtuma Fastighetsmässan on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan Pohjois-Euroopan suurimpana kiinteistökentän kohtaamispaikkana. Suomen Real Estate Expo -ammattitapahtuma on osa tätä Easyfairsin kiinteistöalan tapahtumakokonaisuutta, ja odotukset Suomen ensimmäiselle tapahtumalle ovat korkealla. Ole mukanamme toteuttamassa menestyksekästä tapahtumaa.

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti