Tulevat TURVAKSI® tilaisuudet 

 

 

TAPAHTUU SYYSKUUSSA

 

 

 

 

Abloy Pulse- uusi älykäs lukitusjärjestelmä

 

ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – järjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot keskustelevat keskenään. Se mahdollistaa helpon ja turvallisen hallinnoinnin pilvipalvelun kautta.

 

ABLOY PULSE soveltuu erityisesti kiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheästi. Tällaisia kohteita ovat opiskelija-asuntolat, vuokrataloyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt.

 

ABLOY PULSE

  • helppo
  • turvallinen
  • kustannustehokas
  • ekologinen
Ilmoittaudu tästä

 

 

Tarjoamme aamiaisen ja tiukan tietopaketin miten Abloy Pulse -järjestelmä palvelee juuri teidän kiinteistöänne

 

Perjantai 6.9.2019
klo 9-11

Paikka: Ajan Lukko, Tammelan puistokatu 29

Tampereen Tammelassa

 

Lue lisää

Lataa esite

 

 

 

 

 

TAPAHTUU SYYSKUUSSA

 

 

 

 

 
Helppo ja esteetön liikkuminen taloyhtiössä

 

Meillä kaikilla on oikeus kulkea asuntoomme helposti ja oman aikataulumme mukaan. Kynnykset, hissit, portaat, kapeikot ja ulko-ovet eivät saa määritellä milloin poistumme tai palaamme. 

 

Talo elää tavallaan -  asukkaidensa tavalla. Elämäntilanteiden muuttuessa kiinteistön tilojen on muututtava, ei toisinpäin. Lastenvaunut, pyörätuolit, rollaattori ja apuvälineet - kaikki ovat osa elämää ja talon esteettömyyden on mahdollistettava jokaiselle joustava liikkuminen.

 

Kerromme miten se tehdään.

 

Ilmoittaudu tästä

 

Taloyhtiöille suunnattuun TURVAKSI® esteettömyystilaisuuteen. Tarjoamme aamiaisen ja tiukan tietopaketin miten taloyhtiön esteettömyyttä voidaan ARA-tuetusti parantaa.

 

Perjantai 20.9.2019
klo 9-11

Paikka: Ajan Lukko, Tammelan puistokatu 29

Tampereen Tammelassa

 

Paikkoja on rajoitetusti, varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös taloyhtiöpäättäjät ja hallituksen jäsenet ovat tervetulleita.

 

Lue lisää

Tee esteettömyystesti

 

 

 

 

 

TAPAHTUU LOKAKUUSSA

 

 

 

 

Jo perinteeksi muodostunut Finnsec-messumatka Helsinkiin

 

FinnSec kokoaa Messukeskukseen Helsinkiin alan ammattilaiset ja päättäjät sekä yritysten turvallisuudesta vastaavat. Tapahtumassa tutustut uusiin tuotteisiin, saat uutta tietoa laadukkaissa seminaareissamme sekä verkostoidut.

FinnSec toteutetaan yhteistyössä Finnsecurity ry:n, Suomen Palopäällystöliiton ja alan merkittävimpien toimijoiden kanssa.

 

Ilmoittaudu tästä

Ilmoita itsestäsi yllä olevasta painikkeesta niin toimitamme sinulle ja mahdolliseti ilmoittamillesi muille kiinnostuneille kutsun lähempänä tilaisuutta.

 

Torstai 3.10.2019
Messukeskus Helsinki
 

 

 

 

TAPAHTUU LOKAKUUSSA

 

 

 

 

 
Palvelutalojen sekä julkisten tilojen esteettömyys 

 

Kun apuvälineet ja avustettu liikkuminen tulevat ajankohtaiseksi esteettömyys ei

ole pelkkä mukavuustekijä vaan sen huomioiminen on välttämätöntä. 

 

Liikuntarajoitteisille tulee samaan aikaan sekä estää omatoiminen poistuminen että mahdollistaa hätätilanteessa nopea poistuminen. 

 

Ilmoittaudu tästä

 

 

Palvelutaloille sekä julkisiin tiloihin suunnattuun TURVAKSI® esteettömyystilaisuuteen. Tarjoamme aamiaisen ja tiukan tietopaketin miten turvallisuutta voidaan parantaa.

 

Perjantai 25.10.2019
klo 9-11

Paikka: Ajan Lukko, Tammelan puistokatu 29

Tampereen Tammelassa

 

Lue lisää

Tee esteettömyystesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti