Tulevat TURVAKSI® tilaisuudet 

 

 

TAPAHTUU LOKAKUUSSA

 

 

 

 

 
Palvelutalojen sekä julkisten tilojen esteettömyys 

 

Kun apuvälineet ja avustettu liikkuminen tulevat ajankohtaiseksi esteettömyys ei

ole pelkkä mukavuustekijä vaan sen huomioiminen on välttämätöntä. 

 

Liikuntarajoitteisille tulee samaan aikaan sekä estää omatoiminen poistuminen että mahdollistaa hätätilanteessa nopea poistuminen. 

 

Ilmoittaudu tästä

 

 

Palvelutaloille sekä julkisiin tiloihin suunnattuun TURVAKSI® esteettömyystilaisuuteen. Tarjoamme aamiaisen ja tiukan tietopaketin miten turvallisuutta voidaan parantaa.

 

Perjantai 25.10.2019
klo 9-11

Paikka: Ajan Lukko, Tammelan puistokatu 29

Tampereen Tammelassa

 

Lue lisää

Tee esteettömyystesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAPAHTUU MARRASKUUSSA

 

 

 

Esittelyssä Hedsam X 

 

Kotimainen kulunvalvonta- ja työajanseuranta esittelyssä. Tietoa järjestelmästä uusiin kohteisiin tai vanhemman Hedsam-version päivitykseen.

 

 
Ilmoittaudu tästä

 

 

Perjantai 22.11.2019
klo 9-11

Paikka: Ajan Lukko, Tammelan puistokatu 29

Tampereen Tammelassa

Aamiaistarjoilu

 

 

 

 

 

Mahdollistaa saumattoman siirtymisen uudempiin ja turvallisempiin tunnisteisiin
Uusiin tunnisteisiin siirryttäessä voidaan siirtymäajan käyttää joko lukijoita, jotka lukevat eri teknologioita tai tunnisteita, joissa on käytössä samanaikaisesti sekä vanhempaa että uudempaa teknologiaa.
Yhteensopiva laajaan lukijavalikoimaan
Hedsam X -järjestelmään voidaan liittää perinteisten Prox-lukijoiden lisäksi monia uusia lukijoita. Entistä turvallisemmat Mifare DESFire ja HID iCLASS SEOS -lukijateknologiat tarjoavat markkinoiden parhaan lukija- ja tunnisteturvallisuuden.
Skaalautuu pienestä laajaksi järjestelmäksi
Hedsam X on kehitetty vastaamaan yhä tiukkenevia turvallisuusvaatimuksia soveltuen niin pienten kuin myös suurten kohteiden kulunvalvontaan.
Kustannustehokas
Järjestelmän skaalautuvuus, monipuoliset ja joustavat liitännät, paikkariippumattomuus sekä langattomien ovien liityntämahdollisuus tekee Hedsam X -järjestelmästä kustannustehokkaan ratkaisun kiinteistön kulunhallintaan ja työajanseurantaan.
Luotettavaa kulunvalvontaa
Jo vuosikymmenen ajan Hedsam-kulunvalvonta on valittu lukuisiin merkittäviin yleisökohteisiin kuten mm. Musiikkitalolle ja Helsingin kaupunginteatteriin sekä kaupan alalle Prismoihin ja K-rautoihin.
Helppokäyttöinen
Hedsam X on Hedengren Securityn oman tuotekehityksen suunnittelema helppokäyttöinen kulunvalvontajärjestelmä, joka on yksinkertainen asentaa. Järjestelmä on integroitavissa muihin turvajärjestelmiin, kuten esimerkiksi HHL-rikosilmoitinjärjestelmään.

 

 

 

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko