KALUSTEISIIN - ABLOY® SMARTDISC

ABLOY SMARTDISC - ELEKTRONINEN LAITELUKITUS

Uusi mikroelektroniikka mahdollistaa elektroniikan yhdistämisen laitelukkoihin. Ohjelmoitavat avaimet tarjoavat joustavan ja nopean avausoikeuksien muuttamisen, sekä avausrekisterin lukemisen.

 

ABLOY® SMARTDISC mikroelektroniikka tarjoaa useiden miljoonien tunnistuskoodien käytön lukoissa ja avaimissa.Joka avauskerran jälkeen vaihtuva koodi takaa järjestelmän turvallisuuden vaativimmissakin lukituskohteissa. ABLOY® SMARTDISC -tuotteet ovat suunniteltuja kohteisiin, joissa valvonta ja joustavuus ovat tärkeitä. ABLOY® SMARTDISC järjestelmään ei voida liittää ABLOY rakennuslukkosylintereitä eikä mekaanisia laitelukkoja.

 

Lääkekaapit


ABLOY ® SMARTDISC tarjoaa erinomaisen ratkaisun valvontaan ja järjestelmän ylläpitoon.Huumaavien aineiden valvonta on entistä tärkeämpää. Niihin voidaan päästä käsiksi ilman tarkkaa valvontaa, mikä lisää väärinkäytösten mahdollisuutta.

 

ABLOY® SMARTDISC on kustannusedullinen järjestelmä, joka voidaan asentaa entisten mekaanisten lukkojen tilalle. Avaimia on helppo lisätä ja poistaa järjestelmän turvatasoa vaarantamatta. Kulkurekisteri kertoo tarvittavat tiedot avaajasta, aukaisu ajankohdasta ja avatusta lukosta.

 

Kalusteet


Mallisto tarjoaa erinomaisen lukitusjärjestelmän erilaisiin kalusteisiin.Työntekijöiden avainoikeudet ovat joustavasti ohjelmoitavissa, kadonneet avaimet on helppo poistaa ja avainten käyttöaika voidaan rajata ABLOY® SMARTDISC järjestelmällä. Kulkurekisterin avulla valvotaan avauksia ja mahdolliset väärinkäytökset voidaan todentaa.

 

Tele- ja sähköverkosto


ABLOY ® SMARTDISC mahdollistaa kaikenlaisten joustavuuttavaativien järjestelmien toteuttamisen vaihtamalla mekaaniset lukostot nopeasti uudelle turvatasolle. Avaintarpeiden muutokset ovat helposti toteutettavissa. Väärinkäytökset ovat todennettavissa kulkurekisterin avulla

 

Kuljetukset


Junanvaunut, rekat, kontit ja arvokuljetukset lukitaan varmasti ja tehokkaasti ABLOY ® SMARTDISC järjestelmällä. Väliaikaiset avaimet, aikarajoitukset ja avausoikeuksien muutokset voidaan toteuttaa nopeastimuun järjestelmän siitä kärsimättä. Avaimet toimivat vain tiettynä aikana. Avausoikeudet voidaan ohjelmoida muuttuvien tarpeiden mukaan.

 

Avaimet


ABLOY ® SMARTDISC järjestelmään kuuluu 3 erilaista avainta; käyttöavain,ohjelmointiavain ja master-ohjelmointiavain.

 

Käyttöavain voi avata jopa 1000 erilaista lukkoa.


Ohjelmointiavainta tarvitaan lukkojen ja avainten ohjelmointiin sekä tiedon siirtoon avaimelta ja lukolta.
Master-ohjelmointiavaimen avulla voidaan ohjelmoida uusia ohjelmointiavaimia, tuoda järjestelmätietoja ja poistaa tarvittaessa ohjelmointiavaimia

 

 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko