Kaba Gege elolegic

KABA - Elektromekaaniset lukitusjärjestelmät

 

Kaban elektromekaaniset tuotteet perustuvat Legic® RFID -älykorttitekniikkaan. Tekniikka perustuu elektroniikkasiruun, joka tukee kosketuksetonta tiedonsiirtoa. Järjestelmä on vakiintunut käyttöön markkinoilla ja tarjoaa useita etuja:

 

Hyvin korkeatasoinen turvallisuus kryptattujen signaalien ansiosta.Älykäs tunnistusmenetelmä tekee suurten, hierarkisten ja ryhmiteltyjen tietoyksikkömäärien käsittelyn helpoksi.Tekniikkaa voidaan käyttää kaikentyyppisissä tiedonkantajissa, kuten avaimet, sirukortit, muovikortit jne.

 

Kaba com-ID on yhteisnimi erilaisille Kaba-sovelluksille, jotka kaikki käyttävät samantyyppistä mediaa, nimittäin Legic-sirua. Konsepti antaa tällöin monia etuja koska yhtä ja samaa tiedonkantajaa (avain, kortti tms.) voidaan käyttää useissa eri sovelluksissa, esim. kulku- ja läsnäolojärjestelmissä.

 

Lue Aamulehden juttu

 

 

Gege elolegic

Gege elolegic -sylinterit yhdistävät mekaanisen turvallisuuden elektroniikan joustavuuteen. Kadotettuja avainten ohjelmointi ja kuittaus pois käytöstä tapahtuu paikan päällä itse oven ääressä. Ohjelmointiyksikön tai -avainten avulla voidaan avaimet liittää avainkohtaisesti eri sylintereihin - jokainen avain on erilainen.

 

E-yksikkö - elolegicin aivot

E-yksikkö ohjaa Gege elolegic -sylinterin elektronista osaa ja muokkaa avaimelta sylinterin kautta lähetettäviä tietoja. E-yksikön hyväksyessä avaimen lähetetään signaali, joka vapauttaa sylinterin estomekanismin.

 

Ohjelmointiyksikön avulla voidaan kadotetut avaimet helposti ohjelmoida ja kuitata poistetuiksi käytöstä. Kaba elolegic manager -ohjelmisto takaa yhdessä ohjelmointiyksikön kanssa parhaan mahdollisen järjestelmän hallinnan, suuret aikavoitot ja erinomaisen joustavuuden.

 

Avaimen kadotessa se voidaan nopeasti ja vaivattomasti poistaa järjestelmästä ja korvata siirtotoimintojen avulla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadotettu. Kun avain asetetaan sylinteriin, siirretään myös avaimen tiedot siihen, ja kadotettu avain poistetaan järjestelmästä sekä uusi tulee nyt voimaan. Ohjelmointiyksiköllä ei näin tarvitse tehdä mitään uutta ohjelmointia.

 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko