YRITYKSEEN - Kaba C-lever

KABA - Elektromekaaniset lukitusjärjestelmät

Kaban elektromekaaniset tuotteet perustuvat Legic® RFID -älykorttitekniikkaan. Tekniikka perustuu elektroniikkasiruun, joka tukee kosketuksetonta tiedonsiirtoa. Järjestelmä on vakiintunut käyttöön markkinoilla ja tarjoaa useita etuja:

 

Hyvin korkeatasoinen turvallisuus kryptattujen signaalien ansiosta.Älykäs tunnistusmenetelmä tekee suurten, hierarkisten ja ryhmiteltyjen tietoyksikkömäärien käsittelyn helpoksi.Tekniikkaa voidaan käyttää kaikentyyppisissä tiedonkantajissa, kuten avaimet, sirukortit, muovikortit jne.

 

Kaba com-ID on yhteisnimi erilaisille Kaba-sovelluksille, jotka kaikki käyttävät samantyyppistä mediaa, nimittäin Legic-sirua. Konsepti antaa tällöin monia etuja koska yhtä ja samaa tiedonkantajaa (avain, kortti tms.) voidaan käyttää useissa eri sovelluksissa, esim. kulku- ja läsnäolojärjestelmissä.

 

 

KABA C-lever

 

C-lever sisältyy Kaban elolegic-perheeseen, joka on itsenäisesti toimiva elektromekaaninen lukitusjärjestelmä, jolla vältyt monimutkaisilta kaapeliasennuksilta. Se perustuu sen sijaan Legic ® RFID -älykorttitekniikkaan, joka puolestaan pohjautuu kosketuksetonta tiedonsiirtoa tukevaan elektroniikkasiruun.

 

Sopii useisiin eri ympäristöihin

 

C-lever käyttöalueita on monta. Se sopii kuitenkin parhaiten julkisiin tiloihin. Ympäristöt,

joissa käyttäjiä on paljon ja joissa asetetaan suuret vaatimukset turvallisuudelle tinkimättä kuitenkaan samalla henkilökohtaisesta liikkumavapaudesta. Konttorit ja julkiset tilat ovat esimerkkejä paikoista, joissa c-lever tarjoaa suuria etuja ja joissa se pystyy hoitamaan turvallisuuden ja

vapauden monimutkaisen yhdistelmän.

 

Sinulle näytetään vihreää valoa

 

Kaba elolegic c-lever antenni lukee kosketuksetta legicmedian (esim. avaimen tai kortin). Kun legicmediasi on hyväksytty, syttyy antennin ilmaisimeen vihreä valo, ja paine aktivoituu. Ellet ole saanut valtuutusta, sinulle näytetään punaista valoa, eikä ovi avaudu. C-lever elektroniikka saa käyttövoimansa kahdesta litiumparistosta.

 

Mikäli jokin avain katoaa, se voidaan nopeasti ja helposti poistaa järjestelmästä ja korvata siirtotoimintojen avulla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadonnut. Avain sylinteriin asetettaessa sen tiedot siirtyvät sylinteriin ja kadonnut avain poistetaan järjestelmästä uuden tullessa sen tilalle. Mitään ohjelmointia ei tarvitse suorittaa uudelleen ohjelmointiyksiköllä.

 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko