Unohda huoli avaimista, valitse luotettava Yale Doorman -älylukko

Valitse avaimeton ratkaisu. Yale Doorman on uuden ajan älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Sinun ei tarvitse kantaa eikä etsiä avaimia. Voit myös unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet ja antaa tilapäisen kulkukoodin sitä tarvitsevalle. 

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

 


 • Tuote toimitetaan paikan päälle asennettuna ja ohjelmoituna
 • Asennettu tuote sisältää takuukorjauksen tuotteineen ja asennuksineen paikan päällä palveluna
 • Tuotteelle annetaan kohteessa käyttökoulutus
 • Tuotteen valinnassa otetaan huomioon myös lukinnan vaatimat toimenpiteet ovella, kun entisen lukon tilalle asennetaan uusi esim. lukkorungon koneistus oveen sopivaksi
 • Asennukseen sisältyy oven entisten tuotteiden turvallinen hävittäminen
 • Myyntitapahtumassa varmistetaan, että mitään turhaa ei kuluttajan tarvitse hankkia, ostos on siis aina oikea.  
 • Tuotteen toiminnallisuus varmistetaan kohteessa asennusten yhteydessä

 

 

Yale Doorman -älylukon ominaisuudet

 

Automaattinen lukinta – ja kotisi on turvassa

 • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste – poistettavissa välittömästi

 • Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, voit unohtaa huolen tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla – ei enää avaimia ovimaton alle

 • Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

 • Myyntipakkauksessa oleva uusi BL907 lukkorunko soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.

Turvallisuus – hälytys murtoyrityksestä

 • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Turvallisuus – aukeaa sisäpuolelta ilman virtaa

 • Paloturvallisuussyistä Yale Doorman aukeaa sisäpuolen painikkeesta helposti, eikä lukon avaaminen vaadi virtaa. Tämä tulee huomioida, mikäli kohteessa on lemmikkejä tai pieniä lapsia, joilla on pääsy ovelle ilman valvontaa.

Ääniopastus – voit unohtaa käyttöohjeen

 • Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.                                                                           

Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

 • Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Mobiilikäyttö – Avaa ovi matkapuhelimella, mistä vain

 • Yale Doorman -älylukkoa voi hallinnoida myös mobiililaitteilla. Voit säätää kaikkia lukon ominaisuuksia matkapuhelimellasi sekä avata oven etänä, olitpa itse missä vain. Yale Doorman -äylukon mobiilikäyttö vaatii lukon lisäksi erikseen myytävät Yale Smart Home -keskusyksikön sekä -lukkomoduulin. 

Taattua ABLOY-laatua

 • Yale Doorman älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samoja metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

 

Lukon sopivuus oviin

 • Pakkauksen sisältämä uusi ABLOY BL907 lukkorunko vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.

Tarkista lukon sopivuus oveesi

 

Lukko osana hälytinjärjestelmää

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä

 • Yale Smart Home on omavalvottava hälytysjärjestelmä, jota hallitset helposti mobiilisovelluksella paikasta riippumatta. Hälytyksen syntyessä saat siitä ilmoituksen puhelimeesi. Järjestelmän avulla voit käyttää Yale Doorman -älylukkoa mobiilisovelluksella.
 

 

 

Abloyn markkinoille tuoma Yale Doorman on uuden ajan älylukko, joka toimii ilman avainta. Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Nyt Yale Doormaniin voi lisätä erillisen SmartLock-moduulin ja ohjata kodin lukitusta älypuhelimella. Lisäksi lukitukseen voi yhdistää kodin hälytysjärjestelmät ja valvoa kotia aiempaa paremmin.

 

– Satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehelle oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa. Lisääntyneen turvallisuuden ohella uuden ratkaisun etuja ovat käytön helppous ja vaivattomuus, sanoo Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski.

 

Yale Doorman on pohjoismaiden myydyin älylukko.

 

Arjen turvallisuutta

 

SmartLock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella. Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

 

Pienten lasten vanhemmille uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata lasten liikkumista. Halutessaan vanhemmat saavat ilmoituksen puhelimeensa, kun lapsi on tullut koulusta kotiin. Suoraan matkapuhelimeen voi tilata ilmoituksen aina, kun kodin ovi avataan tai lukitaan ja kenen toimesta.

 

Erityisesti pientaloasukkaille Yale Doorman SmartLock-moduulilla on vaivaton ja turvallinen valinta. Abloy ja Verisure ovat oman alansa Suomen markkinajohtajia ja edelläkävijöitä, mikä takaa korkealaatuiset ja toimintavarmat mekanismit sekä tietoturvallisen etähallinnan.


 

Tietoturva

 

Älylukkojen turvallisuus herättää toisinaan kysymyksiä, onhan kyse suurelle yleisölle uudenlaisesta tuotteesta. Älylukkojen turvallisuudessa voi tosiaan olla eroja riippuen lukon valmistajasta. Markkinoilla onkin laaja kirjo eri valmistajien valmistamia älylukkoja. Eri älylukot käyttävät erilaisia yhteystekniikoita ja erilaisia salaustekniikoita. Luotettavien toimijoiden nykyaikaisissa älylukoissa käytetään yleisesti ottaen pankkitason salausmenetelmiä, jolloin käyttäjä voi luottaa lukon olevan turvallinen.

 

Kuten mekaanisetkin ASSA ABLOY -tuotteet, myös älylukot on suunniteltu turvallisiksi. Yale Doorman -älylukko on testattu vastaavilla menetelmillä, kuin muutkin ASSA ABLOY -tuotteet. Tuotteille tehdään mm. ulkopuoliselta toimijalta tilattuja penetraatiotestauksia, joilla varmistetaan tuotteiden turvallisuus. Tuotekehityksessä huomioimme salaustapojen kehittymisen. Lisäksi tuotteet murtotestataan samalla tapaa kuin mekaanisenkin lukituksen tuotteet.

 

Asiakas vaikuttaa myös itse lukon tietoturvaan. Paras tapa huolehtia lukon tieturvasta on pitää kodin verkko hyvin suojattuna. Siksi on tärkeää, että kaikki verkkoon kytketyt laitteet on suojattu. Kodin tietoturvaa kannattaakin pitää yllä huolehtimalla kodin langattoman verkon suojaamisesta riittävän vahvalla salasanalla. Kaikkien verkkolaitteiden oletussalasanat kannattaa vaihtaa ja lisäksi samaa salasanaa ei ole suositeltavaa käyttää useissa eri laitteissa tai käyttäjätileissä. Myös kodin älylaitteiden päivityksien ajantasaisuudesta tulee huolehtia. Lukon hankintavaiheessa onkin hyvä ottaa huomioon, onko älylukko yhdistetty etäkäyttöön - ja jos on - tulee yhteyden olla suojattu. 

 

Yale Doorman -älylukko ei oletuksena sisällä mobiilikäyttöominaisuutta tai yhteyttä muihin laitteisiin, joten sen ohjelmistoa ei päivitetä käyttäjän toimesta. Lukko voidaan parittaa Yale Smart Home -keskusyksikön kanssa ja parituksen jälkeen lukkoa ei voida yhdistää muihin laitteisiin. Tätä lukon mobiilikäyttöön suunniteltua, erikseen hankittavaa Yale Smart Home -järjestelmää päivitetään säännöllisesti tarpeen mukaan. Yale Smart Home -järjestelmän ohjelmistopäivitykset asentuvat automaattisesti käyttäjän puhelimeen, ellei käyttäjä ole tätä erikseen estänyt. Järjestelmän keskusyksikön laiteohjelmiston päivitys vaatii käyttäjän hyväksynnän, mutta järjestelmä ilmoittaa päivityksen saatavuudesta automaattisesti, kun käyttäjä avaa järjestelmän puhelimestaan.

 

Tuote-esitteet

Yale Doorman esite

 

Yale Doorman tuote-esite

 

Yale Doorman yleisesite

 

Asennus- ja käyttöohjeet

Yale Doorman asennusohje

 

Yale Doorman käyttöohje

 

 

Lisätietoa yale.fi

 

 

 

Vinkkejä vikatilanteisiin 

Yale Doorman -älylukon käyttö 

 Yale Doorman -älylukon asennus 

Yale Doorman ja Verisure  

smart lock boxin käyttö 

Yale Doorman liittäminen  

Verisure-järjestelmään 

Lapsiperheen turvallinen valinta 

 

 

 

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

paytrail
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko