Avaa kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla.

 

Yale Doorman haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Lisäksi se on turvallinen sillä esim. kadonneiden kulkutunnisteiden poisto käytöstä voidaan tehdä itse välittömästi.

Tekniikan Maailma-lehden mukaan älylukkojen yksi merkittävin turvallisuustekijä piileekin tunnisteiden helpossa hallinnassa. Kadonnut tunniste saadaan poistettua muutamissa minuuteissa. Uusien tunnisteiden käyttöönotto sujuu perehtyneeltä käyttäjältä omatoimisesti. Myös älyjärjestelmien toimivuutta ja turvallisuutta usein epäillään. Koti- ja yrityskäyttöön tarkoitettujen älylukkojen sähköiset salaukset ovat kuitenkin jo niin hyvää luokkaa, että useimmat mekaaniset avaimet häviävät kisassa. 

       ....

 

 

 

   

 

 

 

                                      

 

 

 

 

 

 

 HELPPO

 

KOODI

Kuljet ovesta kätevästi koodilla, kun palaat juoksulenkiltä tai haluat käväistä sisällä puutarhatöiden välissä.

KULKUTUNNISTE 
Näytät kulkutunnistetta helposti, vaikka sinulla olisi kädet täynnä kantamuksia. Pääset kätevästi sisään niitä alas laskematta.

KAUKOAVAIN
Avaat oven näppärästi kaukoavaimella vaikka suoraan autosta ja voit päästää lapset sisään, kun jäät itse purkamaan ostoksia. Kaukoavaimella saat lukon helposti auki myös sisäpuolelta ja päästät vieraat sisälle, vaikka et itse heti pääsisikään ovelle.

 

TURVALLINEN

 

TILAPÄISKOODIT 
Lisäturvallisuutta tuovat 24 tuntia voimassa olevat tilapäiskoodit, joita voit antaa huoltomiehille, lapsenvahdeille tai yövieraille. Enää ei siis tarvitse piilottaa avainta ovimaton alle.

HALLINNOINTI 
Myös leikeissä kadonneen kulkutunnisteen käyttöoikeuden poistaminen käy helposti. Uuden kulkutunnisteen käyttöönotto on tietysti yhtä helppo

 

KESTÄVÄ

 

Vaihtelevien sääolosuhteiden lisäksi Yale Doorman on kehitetty kestämään myös likaa ja UV-säteilyä. Lukko on säänkestoltaan IP55-luokiteltu.

 

 

VERISURE-INTEGROITU

 

Abloy ja Verisure yhteistyöhön - Kodin lukitus ja turvapalvelut nyt älypuhelimessa

 

 

 

Abloy ja turvallisuuspalveluita tarjoava Verisure tuovat kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmät älypuhelimeen. Kodin turvallisuutta on nyt aiempaa helpompi hallita. Liittämällä Yale Doorman -lukkoon SmartLock-moduulin voi älypuhelimesta ohjata kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmiä.

 

Abloyn markkinoille tuoma Yale Doorman on uuden ajan älylukko, joka toimii ilman avainta. Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Nyt Yale Doormaniin voi lisätä erillisen Verisuren SmartLock-moduulin ja ohjata kodin lukitusta älypuhelimella. Lisäksi lukitukseen voi yhdistää kodin hälytysjärjestelmät ja valvoa kotia aiempaa paremmin.

 

– Satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehelle oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa. Lisääntyneen turvallisuuden ohella uuden ratkaisun etuja ovat käytön helppous ja vaivattomuus, sanoo Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski.

 

Yale Doorman on pohjoismaiden myydyin älylukko.

 

Arjen turvallisuutta

 

SmartLock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella. Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

 

Pienten lasten vanhemmille uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata lasten liikkumista. Halutessaan vanhemmat saavat ilmoituksen puhelimeensa, kun lapsi on tullut koulusta kotiin. Suoraan matkapuhelimeen voi tilata ilmoituksen aina, kun kodin ovi avataan tai lukitaan ja kenen toimesta.

 

Erityisesti pientaloasukkaille Yale Doorman SmartLock-moduulilla on vaivaton ja turvallinen valinta. Abloy ja Verisure ovat oman alansa Suomen markkinajohtajia ja edelläkävijöitä, mikä takaa korkealaatuiset ja toimintavarmat mekanismit sekä tietoturvallisen etähallinnan.

 

Tuote-esitteet

Uusi Yale Doorman esite

Yale Doorman tuote-esite

Yale Doorman yleisesite

 

Asennus- ja käyttöohjeet

Yale Doorman asennusohje

Yale Doorman käyttöohje

 

 

Lisätietoa yale.fi ja verisure.fi 

 

 

 

 

 

 

Vinkkejä vikatilanteisiin 

Yale Doorman -älylukon käyttö 

 Yale Doorman -älylukon asennus 

Yale Doorman ja Verisure  

smart lock boxin käyttö 

Yale Doorman liittäminen  

Verisure-järjestelmään 

Lapsiperheen turvallinen valinta 

 

 

 
TILAA TUOTTEET EDULLISESTI VERKKOKAUPASTAMME

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

paytrail
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko