Avaa kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla.

 

Yale Doorman haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Lisäksi se on turvallinen sillä esim. kadonneiden kulkutunnisteiden poisto käytöstä voidaan tehdä itse välittömästi.

Tekniikan Maailma-lehden mukaan älylukkojen yksi merkittävin turvallisuustekijä piileekin tunnisteiden helpossa hallinnassa. Kadonnut tunniste saadaan poistettua muutamissa minuuteissa. Uusien tunnisteiden käyttöönotto sujuu perehtyneeltä käyttäjältä omatoimisesti. Myös älyjärjestelmien toimivuutta ja turvallisuutta usein epäillään. Koti- ja yrityskäyttöön tarkoitettujen älylukkojen sähköiset salaukset ovat kuitenkin jo niin hyvää luokkaa, että useimmat mekaaniset avaimet häviävät kisassa. 

       ....

 

 

 

   

 

 

 

                                      

 

 

 

 

 

 

 HELPPO

 

KOODI

Kuljet ovesta kätevästi koodilla, kun palaat juoksulenkiltä tai haluat käväistä sisällä puutarhatöiden välissä.

KULKUTUNNISTE 
Näytät kulkutunnistetta helposti, vaikka sinulla olisi kädet täynnä kantamuksia. Pääset kätevästi sisään niitä alas laskematta.

KAUKOAVAIN
Avaat oven näppärästi kaukoavaimella vaikka suoraan autosta ja voit päästää lapset sisään, kun jäät itse purkamaan ostoksia. Kaukoavaimella saat lukon helposti auki myös sisäpuolelta ja päästät vieraat sisälle, vaikka et itse heti pääsisikään ovelle.

 

TURVALLINEN

 

TILAPÄISKOODIT 
Lisäturvallisuutta tuovat 24 tuntia voimassa olevat tilapäiskoodit, joita voit antaa huoltomiehille, lapsenvahdeille tai yövieraille. Enää ei siis tarvitse piilottaa avainta ovimaton alle.

HALLINNOINTI 
Myös leikeissä kadonneen kulkutunnisteen käyttöoikeuden poistaminen käy helposti. Uuden kulkutunnisteen käyttöönotto on tietysti yhtä helppo

 

KESTÄVÄ

 

Vaihtelevien sääolosuhteiden lisäksi Yale Doorman on kehitetty kestämään myös likaa ja UV-säteilyä. Lukko on säänkestoltaan IP55-luokiteltu.

 

KODIN LUKITUS JA TURVAPALVELUT ÄLYPUHELIMESSA

Integroitavissa Verisure- ja Yale Smart home -järjestelmiin - etäohjaus onnistuu puhelimella.

 

 

 

 

Abloyn markkinoille tuoma Yale Doorman on uuden ajan älylukko, joka toimii ilman avainta. Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Nyt Yale Doormaniin voi lisätä erillisen SmartLock-moduulin ja ohjata kodin lukitusta älypuhelimella. Lisäksi lukitukseen voi yhdistää kodin hälytysjärjestelmät ja valvoa kotia aiempaa paremmin.

 

– Satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehelle oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa. Lisääntyneen turvallisuuden ohella uuden ratkaisun etuja ovat käytön helppous ja vaivattomuus, sanoo Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski.

 

Yale Doorman on pohjoismaiden myydyin älylukko.

 

Arjen turvallisuutta

 

SmartLock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella. Turvallisuus arjessa lisääntyy monin tavoin: käyttäjäkoodien ja kulkutunnisteiden hallinnointi on helppoa. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi mihin kellonaikaan tahansa.

 

Pienten lasten vanhemmille uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata lasten liikkumista. Halutessaan vanhemmat saavat ilmoituksen puhelimeensa, kun lapsi on tullut koulusta kotiin. Suoraan matkapuhelimeen voi tilata ilmoituksen aina, kun kodin ovi avataan tai lukitaan ja kenen toimesta.

 

Erityisesti pientaloasukkaille Yale Doorman SmartLock-moduulilla on vaivaton ja turvallinen valinta. Abloy ja Verisure ovat oman alansa Suomen markkinajohtajia ja edelläkävijöitä, mikä takaa korkealaatuiset ja toimintavarmat mekanismit sekä tietoturvallisen etähallinnan.


 

Tietoturva

 

Älylukkojen turvallisuus herättää toisinaan kysymyksiä, onhan kyse suurelle yleisölle uudenlaisesta tuotteesta. Älylukkojen turvallisuudessa voi tosiaan olla eroja riippuen lukon valmistajasta. Markkinoilla onkin laaja kirjo eri valmistajien valmistamia älylukkoja. Eri älylukot käyttävät erilaisia yhteystekniikoita ja erilaisia salaustekniikoita. Luotettavien toimijoiden nykyaikaisissa älylukoissa käytetään yleisesti ottaen pankkitason salausmenetelmiä, jolloin käyttäjä voi luottaa lukon olevan turvallinen.

 

Kuten mekaanisetkin ASSA ABLOY -tuotteet, myös älylukot on suunniteltu turvallisiksi. Yale Doorman -älylukko on testattu vastaavilla menetelmillä, kuin muutkin ASSA ABLOY -tuotteet. Tuotteille tehdään mm. ulkopuoliselta toimijalta tilattuja penetraatiotestauksia, joilla varmistetaan tuotteiden turvallisuus. Tuotekehityksessä huomioimme salaustapojen kehittymisen. Lisäksi tuotteet murtotestataan samalla tapaa kuin mekaanisenkin lukituksen tuotteet.

 

Asiakas vaikuttaa myös itse lukon tietoturvaan. Paras tapa huolehtia lukon tieturvasta on pitää kodin verkko hyvin suojattuna. Siksi on tärkeää, että kaikki verkkoon kytketyt laitteet on suojattu. Kodin tietoturvaa kannattaakin pitää yllä huolehtimalla kodin langattoman verkon suojaamisesta riittävän vahvalla salasanalla. Kaikkien verkkolaitteiden oletussalasanat kannattaa vaihtaa ja lisäksi samaa salasanaa ei ole suositeltavaa käyttää useissa eri laitteissa tai käyttäjätileissä. Myös kodin älylaitteiden päivityksien ajantasaisuudesta tulee huolehtia. Lukon hankintavaiheessa onkin hyvä ottaa huomioon, onko älylukko yhdistetty etäkäyttöön - ja jos on - tulee yhteyden olla suojattu. 

 

Yale Doorman -älylukko ei oletuksena sisällä mobiilikäyttöominaisuutta tai yhteyttä muihin laitteisiin, joten sen ohjelmistoa ei päivitetä käyttäjän toimesta. Lukko voidaan parittaa Yale Smart Home -keskusyksikön kanssa ja parituksen jälkeen lukkoa ei voida yhdistää muihin laitteisiin. Tätä lukon mobiilikäyttöön suunniteltua, erikseen hankittavaa Yale Smart Home -järjestelmää päivitetään säännöllisesti tarpeen mukaan. Yale Smart Home -järjestelmän ohjelmistopäivitykset asentuvat automaattisesti käyttäjän puhelimeen, ellei käyttäjä ole tätä erikseen estänyt. Järjestelmän keskusyksikön laiteohjelmiston päivitys vaatii käyttäjän hyväksynnän, mutta järjestelmä ilmoittaa päivityksen saatavuudesta automaattisesti, kun käyttäjä avaa järjestelmän puhelimestaan.

 

Tuote-esitteet

Uusi Yale Doorman esite

Yale Doorman tuote-esite

Yale Doorman yleisesite

 

Asennus- ja käyttöohjeet

Yale Doorman asennusohje

Yale Doorman käyttöohje

 

 

Lisätietoa yale.fi ja verisure.fi 

 

 

 

 

 

 

Vinkkejä vikatilanteisiin 

Yale Doorman -älylukon käyttö 

 Yale Doorman -älylukon asennus 

Yale Doorman ja Verisure  

smart lock boxin käyttö 

Yale Doorman liittäminen  

Verisure-järjestelmään 

Lapsiperheen turvallinen valinta 

 

 

 
TILAA TUOTTEET EDULLISESTI VERKKOKAUPASTAMME

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

paytrail
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko