TARJOUS
Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)
Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)
Yale Doorman älylukkopaketti (POISTUVA MALLI)
Versio YL101, harmaa
Saatavuus Varastossa
Määrä
Hinta
335,00 € (norm. 400,00 €)

Yale Doorman älylukko

 

Yale Doorman on uuden ajan johdoton monikäyttölukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella tai kaukosäätimellä - tarpeesi mukaan.

Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata, sillä lukko puhuu suomea. Yale Doorman on kehitetty kestämään pohjoismaisia ääriolosuhteita. 

   

 

Ulkomitat: (kxl) 290x46mm, syvyys painikkeen kanssa 80mm, ilman painiketta 23mm

Sisämitat: (kxl) 290x64mm, syvyys painikkeen kanssa 94mm, ilman painiketta 37mm

Palotestattu: EI30 (EN-1191)

Säänkestävyys: Sisäpuoli 0-+50°, ulkopuoli -25-+70°

 

Pakettiiin kuuluu: 3 kulkutunnistetta, Yale Doorman -oviohjaimet, Abloy-lukkorunko (LC102 rungon tilalle), asennustarvikkeet ja -ohjeet

 

Helpotusta arkeen myös perheen pienimmille. 

 

 

 

 

 


Yale Doorman - apua arkeen

 

Yale Doormanin käyttöominaisuudet tekevät päivittäisestä lukituksen käytöstäsi helpompaa ja säästyt monilta ei-toivotuilta kommelluksilta. Käyttö on helppoa koko perheelle.

 

 

Kulkutunniste on uusi avaimesi 

Yale Doorman -kulkutunniste on pienikokoinen,  avaimenperämallinen ja helppo pitää mukana. Se mahtuu vaikka lompakkoosi.  Kosketa kulkutunnisteella lukkoa ja lukko avautuu välittömästi. Jos lapsesi kadottaa tunnisteensa voit poistaa kadonneen tunnisteen käyttöoikeuden,  ja näin turvallisuus säilyy ja kadonneen avaimen riski katoaa. Samalla kertaa voit ohjelmoida hänelle uuden tunnisteen käyttöön.

 

Kätevästi koodilla

Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattomin. Menetpä sitten lenkkeilemään tai muun sinulle tärkeä harrastuksen pariin, avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla.

 Kaukoavaimella etäaukaisu helppoa 

Kun lapsilla on kiire sisälle ja olet itse vielä keräämässä ostoksia autosta, voit avata oven kaukoavaimella ja lapset pääsevät sisälle. Kaukoavaimella voit avata oven ovikellon soidessa vaikka yläkerrasta eikä sinun tarvitse juosta ovelle ovea avaamaan. Kaukoavain on saatavana lisätarvikkeena.

 

Sujuvuutta tilapäisillä koodeilla

Enää ei avaimille tarvitse etsiä piilopaikkaa kun tulee tarve päästää joku ulkopuolinen kotiisi vaikka et itse ole paikalla. Anna tilapäinen koodi tarvitsijan käyttöön,  ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa vuorokauden kuluttua automaattisesti.


 

 

 

 

Käyttö- ja asennusohjeet

 

VERISURE-INTEGROITU

 

Abloy ja Verisure yhteistyöhön - Kodin lukitus ja turvapalvelut nyt älypuhelimessa

 

 

 

 

Abloy ja turvallisuuspalveluita tarjoava Verisure tuovat kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmät älypuhelimeen. Kodin turvallisuutta on nyt aiempaa helpompi hallita. Liittämällä Yale Doorman -lukkoon SmartLock-moduulin voi älypuhelimesta ohjata kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmiä.

 

Abloyn markkinoille tuoma Yale Doorman on uuden ajan älylukko, joka toimii ilman avainta. Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Nyt Yale Doormaniin voi lisätä erillisen Verisuren SmartLock-moduulin ja ohjata kodin lukitusta älypuhelimella. Lisäksi lukitukseen voi yhdistää kodin hälytysjärjestelmät ja valvoa kotia aiempaa paremmin.

 

– Satunnaisille vierailijoille, kuten huoltomiehelle oven etäavaaminen vaikka töistä on vaivatonta ja helppoa. Lisääntyneen turvallisuuden ohella uuden ratkaisun etuja ovat käytön helppous ja vaivattomuus, sanoo Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski.

 

Yale Doorman on pohjoismaiden myydyin älylukko.

Liittyvät tuotteet

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

paytrail
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko