YALE


 

 

Unohda huoli avaimista

 

Valitse avaimeton ratkaisu. Yale Doorman on uuden ajan älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kotisi lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet – anna tilapäinen kulkukoodi käyttöön sitä tarvitsevalle.

 

 

 

 

Näe enemmän

 

Elektroninen ovisilmä on älykäs ja turvallinen ratkaisu kotiovesi takana olevien henkilöiden tunnistamiseen – laajakulmalinssi näyttää oven ympäristön kokonaisuudessaan. Kuva on tarkka ja se säilyy kuvaruudulla 10 sekuntia painamisen jälkeen. Hyvän hämäränäkönsä ansiosta elektroninen ovisilmä toimii myös vähäisemmässä valossa.

 

 

 

 

 

 

 

Helppokäyttöistä turvallisuutta

 

Tilaisuus tekee varkaan, kuten sanotaan. Se vie vain sekunnin, kun toimiston pöydälle unohtunut lompakko tai älypuhelin on kadonnut. Olipa käyttäjiä yksi tai useampi, koodilla toimiva avaimeton Yale Code Handle - koodipainike takaa kustannustehokkaan lukitusturvallisuuden.

 

Käyttökohteet 

  

Erinomaisia käyttökohteita ovat sisäovet, jotka erottavat yleiset tilat henkilökunnan käyttöön tarkoitetuista tiloista ja yleensä tiloista, joihin ulkopuolisten pääseminen ei ole toivottavaa. Nykytila on usein se, että toimisto-ovia ei lukita päivällä huoneesta poistuttaessa, koska avaimellinen lukitus koetaan hankalaksi. Tällaiset ovet saatetaan jättää jopa kokonaan ilman lukitusta perustellen sitä käytön helppoudella ja mahdollisilla lukituksesta koituvilla lisäkustannuksilla. Tämä kaikki turvallisuuden kustannuksella.

 

Henkilökohtainen koodi avaa oven 

  

Mekaanisella lukituksella varustetusta ovesta voidaan tehdä helposti ja edullisesti kulunohjattu ovi ilman johdotuksia. Koodipainikkeen lukitusmekanismi sallii oven avaamisen vain koodia käyttäen. Koodipainikkeeseen voidaan ohjelmoida yhdeksän erilaista henkilökohtaista koodia ja hallita näin tilojen käyttöä. Koodipainike on käyttövarma ja lähes huoltovapaa pariston pitkän kestävyyden ansiosta.

Muita YALE-tuoteperheen tuotteita verkkokaupastamme

 
 

 

 

 

 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko