Deltabit Gatekeeper
Deltabit Gatekeeper
Kulunvalvontaa yhdellä sormenpainalluksella
Saatavuus Varastossa
Hinta
Tarjouksen mukaan
Deltabit Gatekeeper on sormenjälkitunnistukseen perustuva avaimeton kulunvalvontajärjestelmä. Joustava järjestelmä sopii niin pieneen toimistoon kuin tuhansien käyttäjien laajuiseen toimintaan.

Kulunvalvontaa yhdellä sormenpainalluksella

Deltabit Gatekeeper on sormenjälkitunnistukseen perustuva avaimeton kulunvalvontajärjestelmä. Joustava järjestelmä sopii pieneen toimistoon, tuhansien käyttäjien laajaan toimintaan, ja kaiken kokoisiin organisaatioihin siltä väliltä. Järjestelmä avaa ovet, kirjaa kulkutapahtumat, laskee käytetyn työajan sekä ohjaa hälytysjärjestelmiä. Hallinnointi on helppoa: sormenjälkien rekisteröinti ja poistaminen käy muutamassa sekunnissa ja kulkuoikeuksia on mahdollista rajata käyttäjä- ja ovikohtaisesti.

 

 

Gatekeeper Pro - Ylivoimaisesti edullisinta kulunvalvontaa

 


Ylivoimaisesti edullisinta kulunvalvontaa

Sama ominaisuus, mikä tekee Deltabit Gatekeeperista niin käytännöllisen, tekee siitä myös edullisen: avaimettomuus. Avaimista, avainkorteista, niiden uusimisesta tai etsimisestä ei synny kustannuksia. Avainten hallintaan ei kulu aikaa. Kun sormenjälki on rekisteröity, henkilölle annettavia oikeuksia voi hallita keskitetysti. Myös asennuskustannuksiltaan Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontajärjestelmä on kilpailukykyinen. Säästä aikaa ja rahaa, valitse Deltabit Gatekeeper!

 

Turvallisuus on avainkysymys

 

 


Turvallisuus on avainkysymys - ilman avainta on turvallisempaa

Deltabit Gatekeeper tunnistaa henkilön sormenjäljen perusteella, joten väärinkäytösten vaaraa ei ole. Deltabit  Gatekeeperin valvomista ovista pääsevät kulkemaan vain ne, joilla siihen on lupa. Kun sormenjälki toimii tunnisteena, ei ole pienintäkään riskiä avaimen hukkumisesta, lainaamisesta tai muuten joutumisesta vääriin käsiin. Ja toisaalta avain on aina mukana – ne, joiden on tarkoitus päästä kulkemaan ovista, pääsevät kulkemaan nopeasti ja vaivattomasti.

 

Lukko auki ilman odottelua

 

 

Lukko auki ilman odottelua

Deltabit Gatekeeper avaa oven nopeasti ja luotettavasti. Kun painat sormesi lukijaan, lukko aukeaa välittömästi. Uudistuneen teknologian ansiosta tunnistuskyky on käsittämättömän hyvä. Ovista pääsee kulkemaan kuin ne eivät lukossa olisikaan. 

Suomalainen Deltabit Gatekeeper toimii kaikissa suomalaisissa olosuhteissa – niin talvipakkasella, syksyn sateissa kuin kesän kuumimpinakin päivinä. Yli 10 vuoden käyttökokemus takaa toimivuuden.

 

 

 

Gatekeeper Pro - Työaikaseuranta

 Työaikaseuranta näpeissäsi

Deltabit Gatekeeper -järjestelmään liittyy saumattomasti myös työajanseuranta. Liittämällä järjestelmään työaikapäätteen voi kirjata tulo-, lähtö-, sairaus-, loma- ym. tapahtumat luotettavasti. Hallintaohjelmalla voit tulostaa työaikaraportit, joista näkyy valitun aikavälin tapahtumat, kokonaistyöaika ja päivittäinen sekä kumulatiivinen työaikasaldo.

- perustuu tulo- ja lähtötapahtumiin
- mahdollisuus määritellä liukuva tai kiinteä työaika
- ylitöiden laskenta
- automaattinen työvuoron valinta tuloajan perusteella
- mahdollisuus automaattiseen ruokatauon vähentämiseen

 

Gatekeeper Pro - Hälytysjärjestelmien ohjaus

 

 
Hälytysjärjestelmien ohjaus

Monipuolisen ohjelmistonsa ansiosta Deltabit Gatekeeper voidaan kytkeä useimpiin jo olemassa oleviin kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmiin. Voit tarvittaessa lisätä järjestelmään myös perinteisen RFID-tunnistimen etälukulaitteineen ja avaimenperä- tai korttitunnisteineen.

Verkkokäyttöinen ja joustava Deltabit Gatekeeper  -kulunvalvontajärjestelmä on käytössä lukuisissa tuotantolaitoksissa, toimistohotelleissa, yrityksissä ja julkisorganisaatioissa eri puolilla maailmaa.

Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi
Puhelin
Sähköpostiosoite
Toimitusosoitteen postinumero
Määrä
Lisätiedot

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

paytrail
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko