AVACK OVENAVAUS - työpisteeltä ja mobiililaitteelta
AVACK OVENAVAUS - työpisteeltä ja mobiililaitteelta
Saatavuus Varastossa
Hinta
Tarjouksen mukaan
Kuvaovipuhelin työasemallesi tai mobiililaitteelle

Ovien lukinta estää asiattomien vierailijoiden pääsyn yleisiin tiloihin. Monissa kohteissa näin vältytään ylimääräisiltä harmeilta ja kustannuksilta. Asiallisten vieraiden sisäänpääsy pitäisi kuitenkin sallia, mutta se vaatii aina jonkinlaista kontrollia. Usein asia hoidetaan ovikellolla, jolloin pitää henkilökohtaisesti mennä paikalle avaamaan ovi. Tämä voi olla hankalaa, varsinkin jos työpisteet sijaitsevat kaukana ovesta tai työsuoritetta on vaikea keskeyttää.

AVACK OVENAVAUS -järjestelmä on tehty juuri tähän tarpeeseen. Siinä ovikellon hälytys avaa työasemien näytöilleohjelman, josta näkyy videokuvana vierailija. Ohjelman painikkeesta voidaan ovi avata hiiren klikkauksella.Äänimerkki ilmaisee tulijalle oven lukon olevan auki. Lukko on auki niin kauan kun äänimerkki kuuluu.

Jos vierailijat ovat tunnistettuja henkilöitä, ei tarvitse mennä henkilökohtaisesti avaamaan ovea paikan päälle. Järjestelmä kirjaa tapahtumat, jolloin voidaan jälkikäteen katsoa kuka oven avasi ja koska. AVACK OVENAVAUS -järjestelmä helpottaa ulkopuolisten henkilöiden kulkemista, eikä kenenkään tarvitse erityisesti vahtia tai hoitaa ovea. Ohjelma toimii IP-verkon kautta ja asennetaan haluttuihin työasemiin, eikä sen käyttö vaadi erillistä kaapelointia.


Ovenavausjärjestelmä myydään valmiina pakettina, johon kuuluu palvelin, ohjelmat, kutsupainike, lukonohjausyksikkö ja videokamera. Asiakkaalla on oltava sähköisesti ohjattava lukko.

Järjestelmän ominaisuuksia:
- Linux-palvelin, johon ohjelmistot valmiiksi asennettuna.
- IP-verkkoon liitettävä kamera. Kameroita saatavana erilaisia riippuen asennuspaikasta, sisä-/ulkotilat,
IR-valaistus. Versio 1.0 tukee yhtä kameraa.
- Työpöytäohjelmistot muistitikulla. Työpöytäasennuksia voidaan tehdä 1-10 työasemaan.
- IP-verkkoon liitettävä lukonohjausyksikkö, johon myös ovikellon kytkin liitetään.

Pyydä tuotteesta tarjous, täytä tiedot ja lähetä pyyntö.
Nimi
Puhelin
Sähköpostiosoite
Toimitusosoitteen postinumero
Määrä
Lisätiedot

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

paytrail
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko