Suomalainen iLOQ Privus on digitaalinen lukitusjärjestelmä kotiin, mökille ja toimistoon.

 

 

 

Ainutlaatuisen joustava lukitusratkaisu

iLOQ Privus tarjoaa täydellisen avaimiin ladattavien pääsyoikeuksien hallinnan. Voit tehdä uusia avaimia muutamassa sekunnissa tai poistaa avainten pääsyoikeuksia käden käänteessä.

Pystyt käyttämään samaa avainta eri kiinteistöissä tai tiloissa. Päätät myös, mitkä ovet aukeavat milläkin avaimella. Lastesi turvallisuuden vuoksi voit esimerkiksi määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät avaimillaan autotalliin tai varastoon. Pystyt jopa tekemään vieraillesi tilapäisiä avaimia, joiden pääsyoikeudet pyyhit pois käytön jälkeen.

Helppo laajennettavuus

iLOQ Privus -järjestelmää on vaivatonta laajentaa uusilla lukoilla ja avaimilla. Voit lisätä siihen uusia lukkoja ja jopa 32 avainta turvataksesi kaikki sinulle tärkeät kohteet. Halutessasi yksi ja sama avain käy kotiisi ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoosi ja toimistoosi.

Kaikki iLOQ Privus -avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia ja niihin säilötyt pääsyoikeustiedot ovat vahvasti salattuja. Jos avain katoaa, voit hetkessä eliminoida sen järjestelmästä.

Mainitkaa tilauksen yhteydessä: - lukkorunkojen numerot ja määrät - pintalukkojen lukumäärä - jos käyttölukon sisäpuolella on myös avainpesä, halutaanko se myös uusia vai asennetaanko tilalle vääntönuppi (kertokaa lukkorungon numero näissä ovissa erikseen) - tarvittavien avainten lukumäärä

 

iLOQ Privus lukkosylinterit (=avainpesät) sopivat suoraan nykyisten
Abloy avainpesien tilalle yleensä, jos ne ovat  asennettu oviin alkaen vuodesta 1980. Mikäli nykyiset lukot ovat vanhempia, on ne syytä uusia kokonaan. Pyydämme tällöin ottamaan yhteyden asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@ajanlukko.fi) josta saatte tarjouksen lukkojen uusimisesta asennustöineen.

Jos ovessa on  vain yksi lukko, käytetään siitä nimitystä käyttölukko. Lisäksi ovessa voi olla toinen lukko käyttölukon yläpuolella, josta käytetään nimitystä varmuuslukko, lisälukko tai joskus kansanomaisesti poliisilukko. Ovissa on yleensä ns. upotetut lukkorungot, jotka ovat  asennettu kokonaan oven sisään. Oven pintaan jää näkyviin tällöin vain avainpesä ja sen hela sekä tyypillisesti sisäpuolelle vääntönuppi.

Useimmiten lukon yhteydessä on myös oven molemmilla puolella painikkeet eli "kahvat", josta ovi voidaan avata ja jotka toimivat myös vetiminä.  Usein omakotitalojen ovissa on myös oven sisäpuolelle oven pintaan asennettuja lukkoja. Tällöin puhutaan pintalukoista. Pintalukkoja käytetään tyypillisesti varastojen ja vajojen tai ulkorakennusten ja autotallien ovissa, tosin nykyisissä uusissa ovissa käytetään useimmiten  upotettuja lukkorunkoja.

iLOQ Privus avainpesiä voidaan toimittaa myös em. pintalukkoihin, jolloin sisäpuolinen pintalukkorunko tulee olla mustan värinen ollakseen yhteensopiva iLOQ:n kanssa. Lisäksi iLOQ-lukkosylinterin kiinnittämiseksi tarvitaan erillinen pintalukon asennussarja ja iLOQ lukkosylinterin kiinnittäminen vaatii lukon sovituksen työstämistä. iLOQ lukkosylinterien kiinnittäminen pintalukkoihin onnistuu parhaiten ammattimieheltä, joten yhteydenotto jälleen
asiakaspalveluumme, niin annamme asennuksesta hinnan ja saatte asennukselle myös takuun.

iLOQ Privus tuotteet ovat tarjotuissa tuotteissa tarkoitettu
asennettavaksi umpioviin, joissa on pyöreät avanpesän helat. (puuovet). Mikäli helat ovat muun muotoisia, esim. ovaalin tai suorakaiteen muotoiset, pyydämme ottamaan yhteyttä myyjään yhteensopivuuden varmistamiseksi.

iLOQ Privus lukkosylinterit ovat yhteensopivia  Abloy LC100, LC102, 4180,
LC204  ja 4190 käyttölukkorunkoihin ja 4181-varmuuslukkorunkoihin nykyisten avainpesien tilalle. Lisäksi avainpesien helat tulee vaihtaa uusiin. Lukkosylinterit toimitetaan ruostumattoman teräksen värisinä. Lukkosylinterin helat ruuveineen toimitetaan kromattuina tai satiinin värisinä. Nykyiset lukkorungot ja sisäpuoliset vääntönupit  jäävät oviin. Toimitus sisältää lisäksi 2 kpl ohjelmointiavaimia,  käyttö-/ohjelmointiohjeen sekä jatkopalapussit kokoonpano-ohjeineen kutakin tilattualukkosylinteriä kohden.

 

Linkki iLOQ Privus