Biometrinen tunnistus

Deltabit Dooris

Huoletonta elämää ilman kotiavaimia

Et tarvitse avaimia! 

 

Tervetuloa kotiin! 

Omaan kotiisi tullessasi et enää tarvitse avainta. Sormenjälkitunnistin tietää, kuka olet, ja päästää sinut sisään. Kuulostaa pikkujutulta, mutta helpottaa arkeasi enemmän kuin etukäteen osaat kuvitella. Avain ei unohdu sisälle, ei kaivaudu laukun pohjalle, eikä lapsi hukkaa sitä koulumatkallaan. Avaimelle ei tarvitse keksiä paikkaa uimaan tai lenkille lähtiessä. Kun tulet kotiin, kosketa tunnistinta sormenpäälläsi ja ovi aukeaa.

 

 

Ylläty lukijan nopeudesta! 

 

Ylläty lukijan nopeudesta
Deltabit Dooris avaa oven nopeasti ja luotettavasti. Kun painat sormesi lukijaan, lukko aukeaa välittömästi. Uudistuneen teknologian ansiosta laite tunnistaa rekisteröidyn sormenjäljen käsittämättömän nopeasti. Pääset kulkemaan kotisi ovista kuin ne eivät lukossa olisikaan.

Suomalainen Deltabit Dooris toimii kaikissa suomalaisissa olosuhteissa – niin talvipakkasella, syksyn sateissa kuin kesän kuumimpinakin päivinä. 

 

 

Kaikkiin oviin  

 

Uusiin oviin, vanhoihin oviin, kaikkiin oviin
Deltabit Dooris -sormenjälkitunnistin on helppo asentaa. Tunnistin koostuu oven ulkopuolelle asennettavasta sormenjälkilukijasta ja sisäpuolelle asennettavasta ohjausyksiköstä. Lisäksi tarvitset vain sähkölukon ja sähköä. Sormenjälkitunnistin sopii käytännössä kaikkiin oviin.

 

 

 

Heti käyttöön! 

 

Heti käyttöön! 

Kun Deltabit Dooris -sormenjälkitunnistin on asennettu oveesi, sormenjäljet rekisteröidään sormenjälkilukijalta. Ja sitten oletkin jo valmis kulkemaan ilman avaimia! Et tarvitse erillistä hallintaohjelmaa. Jatkossakin voit lisätä ja poistaa sormenjälkiä suoraan lukijalta. Sormenjälkitunnistimen käyttöönotto on yhtä yksinkertaista ja vaivatonta kuin sen käyttäminen.

 

 

Käytännöllinen erikoistilanteissa 

 

Käytännöllinen erikoistilanteissa 

Tarvitseeko ystäväsi majapaikkaa, mutta avaimen toimittaminen on hankalaa? Teetätkö remonttia, ja haluat päästää luottamasi ammattilaisen sisälle ollessasi itse poissa kotoa? Tällaisten tilanteiden varalle Deltabit Dooris tarjoaa mahdollisuuden käyttää myös ovikoodia. Laitteeseen voi tallentaa kerrallaan enintään 10 koodia, ja voit poistaa ne käytöstä, kun niille ei ole tarvetta. Voit olla varma, että avaimesi tai siitä teetetty kopio ei jää väärään paikkaan lojumaan.

 

 

 

 


Tekniset tiedot

 

   

Tallennustilaa 200 sormenjäljelle
10 muistipaikkaa avauskoodeille
Murtohälyttimen ohjaus
Käyttölämpötila -35° C – +50° C
Sisä- ja ulkokäyttöön
Ohjaa normaaleja sähkölukkoja
Värivaihtoehdot hopea ja helmiäisvalkoinen

 

 

 

 

Päivitys 2017

 

 

Deltabit Dooris ‑sormenjälkilukijassa on nyt vakiona myös tuki RFID-kulkutunnisteille


Samassa paketissa on siis kolme kulkutapaa: sormenjälki, kulkukoodi ja RFID-kulunvalvontatunniste. RFID-tuki löytyy sekä kotipaketista että yritysversiosta.

 

 

 

 

FAQ

Katso myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

 
Deltabit Dooris -sormenjälkilukija
Deltabit Dooris -sormenjälkilukija
695,00 €
Omaan kotiisi tullessasi et enää tarvitse avainta. Sormenjälkitunnistin tietää, kuka olet, ja päästää sinut sisään. Jos haluat tuotteen asennettuna, pyydä tarjous.
Näytä tuotteen lisätiedot »
 
Määrä        Osta
Deltabit Gatekeeper
Deltabit Gatekeeper
Kulunvalvontaa yhdellä sormenpainalluksella
Tarjouksen mukaan
Deltabit Gatekeeper on sormenjälkitunnistukseen perustuva avaimeton kulunvalvontajärjestelmä. Joustava järjestelmä sopii niin pieneen toimistoon kuin tuhansien käyttäjien laajuiseen toimintaan.
Näytä tuotteen lisätiedot »
 
Määrä        Osta

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

Nimi *
Puhelin *
Sähköposti
Viesti *

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti