Avoimet työpaikat

Olemme Pirkanmaalla toimiva lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, kouluista ja julkisen sektorin asiakkaista. Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yritys työllistää 24 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3 m€. Kasvavan kysynnän johdosta haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista
  • PROJEKTIMYYJÄÄ LUKITUS- JA TURVARATKAISUIHIN
  • LUKKOSEPPÄÄ/TURVALAITEASENTAJAA
  • MYYMÄLÄLUKKOSEPPÄÄ


Edellytämme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta 
-työkokemusta vastaavista tehtävistä
-kokemusta turvallisuusalalta
-nuhteetonta taustaa
-teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
-ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
-ajokorttia
-suomen kielen taitoa

Eduksi luemme
-Käytännön kokemusta lukitus-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
-monipuolisia atk-taitoja
-kiinnostusta kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
-kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. 

Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.


Tarjoamme vakituisen työpaikan mielenkiintoisella ja kehittyvällä turvallisuusalalla.
Jos kiinnostuit yrityksestämme ja katsot voivasi vahvistaa tiimiämme, toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi. Otamme yhteyttä, jos kykyjäsi vastaava paikka vapautuu.
 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti