Avoimet työpaikat

SÄHKÖMEKAANINEN LUKKOSEPPÄ

 

Pääasiallisena tehtäväalueena on mekaanisten ja sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien asennustoiminta ja oviautomatiikat.

 

Lisäksi tehtävät voivat liittyä ovipuhelinjärjestelmien, hälytysjärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien sekä kameravalvontajärjestelmien asennuksiin.

 

Hakuprosessimme etusijalla on jo jonkin aikaa alallamme toiminut lukkoseppä tai turvajärjestelmäasentaja, jolla on "homma hanskassa". 

 

Tehtävässä toimiminen edellyttää:

- kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta tai lukitusalan tutkintoa 

- sähköalan tuntemusta

- hyviä kädentaitoja metalli- ja puutöissä 

- sujuvaa tietoteknistä perusosaamista

- omatoimisuutta

- yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

- ajokorttia 

- ehdotonta nuhteettomuutta, työssä tarvitaan turvasuojaajakortti (hankitaan työsuhteen alkaessa toimestamme)


Tarjoamme mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla, uudistetut toimitilat virkeän ja muuttovoittoisen Tampereen keskustassa, täysin varustellun huoltoauton käyttöön työtehtävissä, pääosin Pirkanmaalla tapahtuvia asennustoimeksiantoja, helposti lähestyttävän ja täysin paikallisen yritysjohdon tuen, joka toimii arjessa mukana,  henkilökohtaisen palkitsemispolun, henkilökohtaisen oppimispolun täydentämään alalle jo hankkimaasi peruskoulutusta ja kokemusta- rautaisen ammattilaisryhmän tuen ja mutkattoman työilmapiirin.


Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi tai postitse Ajan Lukko Oy, Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere.

 

Aloitamme haastattelut heti sopivan ehdokkaan löytyessä.Lisätietoa tehtävästä antaa Ari Karjalainen 03 2541 600.

 

 


LUKITUSJÄRJESTELMIEN PROJEKTIMYYJÄ

 

Haemme henkilöä, joka pystyy vastaamaan itsenäisesti erilaisten lukitusjärjestelmien asiakasprojekteista. Tehtävä sisältää myyntityötä, tarjouslaskentaa, teknistä suunnittelua ja projektointia sekä toimitettujen järjestelmien asiakaskoulutuksia. Tehtävä painottuu jälki- ja uudismarkkinan lukitusprojekteihin.


Sinulla on kokemusta lukitusalalta sekä myynnin ja projektoinnin tarkkuutta vaativista tehtävistä. Olet myyntihenkinen ja omaat teknistä osaamista mieluiten turvallisuus-, kone- tai sähköalalta sekä käytät sujuvasti tietokonetta. Projektiluontoinen työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi määräajassa. 
Työtehtävä edellyttää ajokorttia ja ehdotonta nuhteettomuutta. Työssä vaaditaan turvasuojaajakortti, joka haetaan työn alkaessa.


Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi tai postitse Ajan Lukko Oy, Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere.

 

Aloitamme haastattelut heti sopivan ehdokkaan löytyessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Ari Karjalainen 03 2541 600.

 

 

 

 


 

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS
Etsimme jatkuvasti osaajia alati kehittyvälle turvallisuusalalle.
Yrityksessämme toimii eri turvallisuuden osa-alueille erikoistuneita projektipäälliköitä, projektiassistentteja, avainhallinta-assistentteja, myymälälukkoseppiä ja turvajärjestelmäasentajia. 
Jos kiinnostuit yrityksestämme ja katsot voivasi vahvistaa tiimiämme, toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi. Otamme yhteyttä, jos kykyjäsi vastaava paikka vapautuu.

Taustaa
Olemme Pirkanmaalla vuodesta 1970 saakka toiminut lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, kouluista ja julkisen sektorin asiakkaista. Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, esteettömyysautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yritys työllistää vuonna 2018 25 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3,5 m€. 

Edellytämme hakijoilta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta 
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta turvallisuusalalta
- nuhteetonta taustaa
- teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
- ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
- ajokorttia
- suomen kielen taitoa

Eduksi luemme
- käytännön kokemusta lukitus-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
- monipuolisia atk-taitoja
- kiinnostusta kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. 

Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.

 
 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti