Avoimet työpaikat

ILMOITUS 15.8.2018
SÄHKÖMEKAANINEN LUKKOSEPPÄ

 

Pääasiallisena tehtäväalueena on mekaanisten ja sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien asennustoiminta ja oviautomatiikat.

 

Lisäksi tehtävät voivat liittyä ovipuhelinjärjestelmien, hälytysjärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien sekä kameravalvontajärjestelmien asennuksiin.

 

Hakuprosessimme etusijalla on jo jonkin aikaa alallamme toiminut lukkoseppä tai turvajärjestelmäasentaja, jolla on "homma hanskassa". 

 

Edellytämme 

- kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta tai lukitusalan tutkintoa 

- sähköalan tuntemusta

- hyviä kädentaitoja metalli- ja puutöissä 

- sujuvaa tietoteknistä perusosaamista

- omatoimisuutta

- yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

- ajokorttia 

- ehdotonta nuhteettomuutta, työssä tarvitaan turvasuojaajakortti (hankitaan työsuhteen alkaessa toimestamme)


Tarjoamme mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla, uudistetut toimitilat virkeän ja muuttovoittoisen Tampereen keskustassa, täysin varustellun huoltoauton käyttöön työtehtävissä, pääosin Pirkanmaalla tapahtuvia asennustoimeksiantoja, helposti lähestyttävän ja täysin paikallisen yritysjohdon tuen, joka toimii arjessa mukana,  henkilökohtaisen palkitsemispolun, henkilökohtaisen oppimispolun täydentämään alalle jo hankkimaasi peruskoulutusta ja kokemusta- rautaisen ammattilaisryhmän tuen ja mutkattoman työilmapiirin.


Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi tai postitse Ajan Lukko Oy, Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere.

 

Paikka on avoinna kunnes sopiva henkilö tehtävään löytyy. Lisätietoa tehtävästä antaa Ari Karjalainen 03 2541 600.

 

 


ILMOITUS 15.8.2018
HUOLTOTYÖNJOHTAJA

  

Haemme henkilöä, joka pystyy vastaamaa itsenäisesti huoltotöiden vastaanotosta ja niiden vaatimista toimenpiteistä. Huoltotyöt kohdistuvat pääosin Pirkanmaalle. Tehtävä sisältää tilausten vastaanottoa, myyntityötä, tarjouslaskentaa, teknistä suunnittelua ja pienempien työmaiden projektointia. Tehtävä painottuu monipuolisesti  lukitus-, järjestelmä- ja automatiikkatilausten työjärjestelyihin.


Työssä menestyminen vaatii järjestelmällistä otetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.


Eduksi katsotaan

- kokemus lukitus- ja turvallisuusalalta

- sähköalan ja automatiikan tuntemus

- sujuva tietotekninen perusosaaminen

- ratkaisukeskeinen ja omatoiminen ote tehtävään

- yhteistyökyky ja asiakaspalveluhenkisyys

- ajokortti (välttämätön)

- ehdoton nuhteettomuus, työssä vaaditaan turvasuojaajakortti (haetaan toimestamme työsuhteen alussa)


Tarjoamme mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla, uudistetut toimitilat virkeän ja muuttovoittoisen Tampereen keskustassa, täysin varustellun huoltoauton käyttöön työtehtävissä, pääosin Pirkanmaalla tapahtuvia toimeksiantoja, helposti lähestyttävän ja täysin paikallisen yritysjohdon tuen, joka toimii arjessa mukana, henkilökohtaisen palkitsemispolun, henkilökohtaisen oppimispolun täydentämään alalle jo hankkimaasi peruskoulutusta ja kokemusta, rautaisen ammattilaisryhmän tuen ja mutkattoman työilmapiirin.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen  rekrytointi@ajanlukko.fi  mennessä. 


Haastattelut aloitetaan ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Ari Karjalaiselta puh. 032541600.

 

 

 


 

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS
Etsimme jatkuvasti osaajia alati kehittyvälle turvallisuusalalle.
Yrityksessämme toimii eri turvallisuuden osa-alueille erikoistuneita projektipäälliköitä, projektiassistentteja, avainhallinta-assistentteja, myymälälukkoseppiä ja turvajärjestelmäasentajia. 
Jos kiinnostuit yrityksestämme ja katsot voivasi vahvistaa tiimiämme, toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi. Otamme yhteyttä, jos kykyjäsi vastaava paikka vapautuu.

Taustaa
Olemme Pirkanmaalla vuodesta 1970 saakka toiminut lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, kouluista ja julkisen sektorin asiakkaista. Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, esteettömyysautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yritys työllistää vuonna 2018 25 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3,5 m€. 

Edellytämme hakijoilta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta 
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta turvallisuusalalta
- nuhteetonta taustaa
- teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
- ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
- ajokorttia
- suomen kielen taitoa

Eduksi luemme
- käytännön kokemusta lukitus-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
- monipuolisia atk-taitoja
- kiinnostusta kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. 

Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.

 
 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti