Avoimet työpaikat

Ajan Lukko Oy on tamperelainen pääosin Pirkanmaalla toimiva monipuolinen rakenteellista ja teknistä turvasuojausta ja turvaurakointia toimittava lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, uudiskohteista, teollisuuskiinteistöistä ja julkisen sektorin asiakkaista.

 

Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita.

 

Yrityksemme työllistää 24 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 4 miljoonaa. 

Arvojamme ovat luotettavuus, laadukas palvelu, kehittyminen ja yhdessä onnistuminen - tuloksena asiakkaan turvallisuus


 

 
Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja tai harjoittelija

 

Haemme lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla jo alan konkari tai sitten alasta kiinnostunut ja motivoitunut oppimaan.

Lukitus- ja turvajärjestelmäasentajana vastaat mekaanisten ja sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien asennuksista. Työtehtävästä tekee monipuolisen sen erilaiset asennustyöt, kuten esimerkiksi ovi- ja porttiautomatiikan, ovipuhelinjärjestelmien, hälytysjärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien sekä kameravalvontajärjestelmien asennukset. Työaika on arkisin 8-16 ja toimeksiannot ovat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Tehtävään saat täysin varustellun huoltoauton käyttöösi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta tai lukitus- tai sähköalan tutkinto
  • hyvät kädentaidot metalli- ja puutöissä
  • ajokorttia
  • nuhteetonta taustaa (turvaselvitys tehdään ja turvasuojaajakortti haetaan työsuhteen alkaessa)

Persoonasi puolesta olet yhteistyökykyinen, omatoiminen ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy päätöksenteko- sekä ongelmanratkaisukykyä. 

Eduksi luetaan:

  • oviautomatiikan tuntemus
  • sähköisten järjestelmien tuntemus, kuten kulunvalvonta, ovipuhelinjärjestelmät, kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät
  • sujuva tietotekninen osaaminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä koko rautaisen ammattilaistiimin tuen. Työnantajana Ajan Lukko Oy on kannustava mm. henkilökohtaisen palkitsemispolun myötä. Saat työhösi helposti lähestyttävän johdon tuen sekä mukavan ja mutkattoman työilmapiirin. 

 

Rekrytointia hoitaa Suomen Henkilöstötalo

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

 

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

 

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!


 

 

TAI JÄTÄ AVOIN HAKEMUS
 
Etsimme jatkuvasti osaajia alati kehittyvälle turvallisuusalalle.
 
Yrityksessämme toimii eri turvallisuuden osa-alueille erikoistuneita projektipäälliköitä, projektiassistentteja, avainhallinta-assistentteja, myymälälukkoseppiä ja turvajärjestelmäasentajia. 
 
Jos kiinnostuit yrityksestämme ja katsot voivasi vahvistaa tiimiämme, toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi. Otamme yhteyttä, jos kykyjäsi vastaava paikka vapautuu.
 

 

 

Edellytämme hakijoilta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta 
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta turvallisuusalalta
- nuhteetonta taustaa
- teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
- ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
- ajokorttia
- suomen kielen taitoa

Eduksi luemme
- käytännön kokemuksen lukitus-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
- monipuoliset tietotekniset taidot
- kiinnostuksen kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta tai alaan sopivaa koulutusta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. 

Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.

 
 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko