Avoimet työpaikat

Ajan Lukko Oy on Pirkanmaalla toimiva monipuolinen rakenteellista ja teknistä turvasuojausta ja turvaurakointia toimittava lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, teollisuuskiinteistöistä ja julkisen sektorin asiakkaista. Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yrityksemme työllistää 24 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3,5 miljoonaa. Kasvavan kysynnän vuoksi haemme asiakasyrityksellemme ripeää ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää lukkoseppää/turvalaiteasentajaa.

 

Arvojamme ovat luotettavuus, laadukas palvelu, kehittyminen ja yhdessä onnistuminen - tuloksena asiakkaan turvallisuus

 

Sähkömekaaninen lukkoseppä/turvalaiteasentaja

  

Pääasiallisena tehtäväalueena on mekaanisten ja sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien asennustoiminta. Lisäksi tehtävät voivat liittyä ovi- ja porttiautomatiikan, ovipuhelinjärjestelmien, hälytysjärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien sekä kameravalvontajärjestelmien asennuksiin. Hakuprosessimme etusijalla on jo jonkin aikaa alallamme toiminut lukkoseppä tai turvajärjestelmäasentaja, jolla on "homma hanskassa".

 

Tehtävässä toimiminen edellyttää:

 - kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta tai lukitusalan tutkintoa

 - sähköalan tuntemusta

 - hyviä kädentaitoja metalli- ja puutöissä

 - sujuvaa tietoteknistä perusosaamista

 - omatoimisuutta

 - yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

 - ajokorttia 

 - ehdotonta nuhteettomuutta (työtä varten haetaan työsuhteen alussa turvasuojaajakortti)

  

Tarjoamme

 - mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla

 - uudistetut toimitilat virkeän ja muuttovoittoisen Tampereen keskustassa

 - täysin varustellun huoltoauton käyttöön työtehtävissä

 - pääosin Pirkanmaalla tapahtuvia asennustoimeksiantoja

 - helposti lähestyttävän ja täysin paikallisen yritysjohdon tuen, joka toimii arjessa mukana

 - henkilökohtaisen palkitsemispolun

 - henkilökohtaisen oppimispolun täydentämään alalle jo hankkimaasi peruskoulutusta ja kokemusta

 - rautaisen ammattilaisryhmän tuen ja mutkattoman työilmapiirin

 

Lisätiedot:

 

 

Terhi Vainionpää

Aluepäällikkö

0504076747

terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi

Hämeenkatu 14c25

33100 Tampere

 

 

 

 

 


 

Projektipäällikkö/Lukitusjärjestelmät

 

Haemme projektipäällikön tehtävään henkilöä, joka pystyy vastaamaan itsenäisesti asiakasprojekteista. Tehtävä sisältää myyntityötä, tarjouslaskentaa, teknistä suunnittelua ja projektointia sekä toimitettujen järjestelmien asiakaskoulutuksia. Tehtävä painottuu jälki- ja uudismarkkinan lukitusprojekteihin.

 

Sinulla on kokemusta lukitusalalta sekä myynnin ja projektoinnin tarkkuutta vaativista tehtävistä. Olet myyntihenkinen ja omaat teknistä osaamista mieluiten turvallisuus-, kone- tai sähköalalta sekä käytät sujuvasti tietokonetta. Projektiluontoinen työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi määräajassa. 

 

Työtehtävä edellyttää ajokorttia ja ehdotonta nuhteettomuutta. Työssä vaaditaan turvasuojaajakortti, joka haetaan työn alkaessa.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

 

Lisätiedot:

 

Terhi Vainionpää

Aluepäällikkö

0504076747

terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi

Hämeenkatu 14c25

33100 Tampere

 

 

 


 

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS
Etsimme jatkuvasti osaajia alati kehittyvälle turvallisuusalalle.
Yrityksessämme toimii eri turvallisuuden osa-alueille erikoistuneita projektipäälliköitä, projektiassistentteja, avainhallinta-assistentteja, myymälälukkoseppiä ja turvajärjestelmäasentajia. 
Jos kiinnostuit yrityksestämme ja katsot voivasi vahvistaa tiimiämme, toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi. Otamme yhteyttä, jos kykyjäsi vastaava paikka vapautuu.

Taustaa
Olemme Pirkanmaalla vuodesta 1970 saakka toiminut lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, kouluista ja julkisen sektorin asiakkaista. Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, esteettömyysautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yritys työllistää vuonna 2018 25 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3,5 m€. 

Edellytämme hakijoilta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta 
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta turvallisuusalalta
- nuhteetonta taustaa
- teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
- ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
- ajokorttia
- suomen kielen taitoa

Eduksi luemme
- käytännön kokemusta lukitus-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
- monipuolisia atk-taitoja
- kiinnostusta kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. 

Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.

 
 
 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti