Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

 

Rekisterin nimi

 

Ajan Lukko Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

 

Rekisterinpitäjä

 

Ajan Lukko Oy

Tammelan puistokatu 29

33500 TAMPERE

asiakaspalvelu@ajanlukko.fi

 

Yhteyshenkilö

 

Mia Toivonen

mia.toivonen@ajanlukko.fi

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 

Henkilötietoja taltioidaan asiakassuhteiden ja -tiedotuksen hoitamiseksi ja edistämiseksi, ottaen huomioon henkilötietolain asiallisen yhteyden vaatimuksen. Rekisteriin kirjataan myös elinkeinoelämästä yleisesti saatavilla olevia tietoja em. asiakassuhteiden ja -tiedotuksen hoitamiseksi.

 

Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteri sisältää tiedot yrityksien perustiedot, henkilöiden yritysosoitteet, luokittelutietoja sekä tietoja käynnissä olevista markkinoinnillisista ja kaupallisista tapahtumista sekä toimenpiteistä. Lisäksi rekisterissä on tietoja jotka edistävät asiakassuhteiden hoitamista.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

 

Rekisterin tiedot täyttyvät pääasiallisesti asiakkuussuhteista ja yrityksen työntekijöiden kontakteista. Tietoja voidaan täydentää muiden julkisten rekistereiden tietoluovutuksin noudattaen alan hyviä tapoja.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 

Tietoja ei luovuteta rekisteristä edelleen.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

 

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Manuaalista aineistoa ei säilytetä erikseen. Tulosteet ja vastaavat tuhotaan asiaankuuluvin menetelmin. Tietojen käsittely vaatii voimassaolevan käyttäjätunnuksen ja salasanan. Järjestelmässä on mahdollista eriyttää ryhmäkohtaisesti tietojen näkyvyyttä eri työntekijöille. Tietoliikenneyhteys palvelimelle on suojattu vahvalla SSL -salauksella.

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti