Takuuehdot ja verkkokaupan palautusehdot

 

YLEISET TAKUUEHDOT

 

Yleisinä toimitusehtoina noudatetaan tavaran valmistajien ja maahantuojien käyttämiä tuotekohtaisia takuuehtoja. Takuuaikana korvataan virheellinen tuote kunnostetulla tai uudella tuotteella. Asennustyö veloitetaan erikseen, mikäli kyseessä ei ole asennusvirhe.

 

TAKUUN VOIMASSAOLON EDELLYTYKSET

 

Takuu koskee vain Ajan Lukon myymiä tuotteita, tapauksessa jossa asennuksen on tehnyt Ajan Lukko tai asennus on tehty muuten asennusohjeiden mukaisesti. Asennustakuu koskee vain Ajan Lukon tekemiä asennuksia.

 

TAKUUSEEN EIVÄT SISÄLLY VIAT JOTKA OVAT AIHEUTUNEET

  • laitteiston käyttäjän huolimattomuudesta tai käyttöohjeiden, hoidon tai huollon laiminlyönneistä
  • asennus- tai käyttöohjeiden vastaisesta tai muuten virheellisestä tuotteen asennuksesta tai sijoituksesta käyttöpaikalle jos asennuksen on suorittanut joku muu kuin Ajan Lukko Oy
  • takuun antajasta riippumattomista olosuhteista kuten jännitteen vaihtelusta, ukkosesta, tulipalosta, ilkivallasta tms.
  • muiden kuin Ajan Lukko Oy:n suorittamista korjauksista, huolloista tai rakennemuutoksista
  • force majoure -syistä
  • normaalista kulumisesta
  • Abloy Oy ei vastaa virheistä, jotka ovat aiheutuneet muiden kuin alkuperäisosien käytöstä tai siitä, että ostaja on tehnyt muutoksia alkuperäisosaan. Osilla tarkoitetaan tässä yhteydessä myös avainaihiota. 

 

TUOTEPALAUTUKSET

 

Mikäli myymämme tuote halutaan palauttaa muista kuin tuotevirheestä johtuvista syistä, hyvitämme 70 % tuotteen myyntihinnasta kun tuote on virheettömässä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Ennen tuotteen palautusta on oltava yhteydessä asiakaspalveluumme ja alkuperäisestä tuoteostoista on oltava tosite. Tuotepalautus on tehtävä 14 päivän sisään tuotteen ostotapahtumasta, määräajan jälkeen tehdyistä palautuksista ei myönnetä hyvityksiä.

 

Virheettömien mittatilaustuotteiden tai erityisvalmisteisten tuotteiden, kuten lisäavainten palautuksista emme myönnä hyvityksiä.

 

Asiakas vastaa tuotteen palautuskuluista.
Jos luottoyhtiö on veloittanut suorituksesta provision, jota se ei palauta suoritusta hyvitettäessä, se katsotaan kaupan välittömäksi kuluksi ja vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta. Palautettavan virheettömän tuotteen alkuperäisiä toimituskuluja ei myöskään hyvitetä.

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä