Asennustyöt, kotitalousvähennys, laskutus

Asennustyöt

 

Asennustyöt veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti työlajista riippuen. Asennustyöaikaan lasketaan toimipisteestämme Tammelan puistokatu 29, Tampere kohteeseen kulunut matka-aika ja paluumatka. Pienin työveloitus on yksi tunti, pyöristys puolen tunnin välein pyöristäen seuraavaan puoleen tuntiin.

 

Auto- ja matkatkulut veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti kattaen ajoneuvoihin kohdistuvat kulut kuten polttoaineet, vakuutukset, autoissa mukana kulkevat perustarvike- ja varaosavarastot, autokohtaiset työkalut ja asennustarvikkeet, puhtaanapidon, pysäköintimaksut, yrityksen autopaikat, auto- ja polttoaineverot, katsastukset, huollot ja korjaukset.

Arkisin klo 16-08, viikonloppuisin ja juhlapyhinä veloitetaan asennustöistä ylityöveloitus. Klo 16-18 veloitus on normaaliin tuntiveloitukseen + 50 %, seuraavilta tunneilta + 100 %. Viikonloppuisin työveloitus on + 100 % ja juhlapyhinä + 200 %.

 

Kotitalousvähennys

 

Lukitustöistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä. 

Lisätietoa: www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

 

Laskutus

 

Laskuihin lisäämme kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen laskutuslisän. Uusilta laskutusasiakkailta tarkistamme luottotiedot ennen laskutuslupaa. Yksityishenkilöiltä tarvitsemme tarkastusta varten henkilötunnuksen ja yrityksiltä ja yhteisöiltä y-tunnuksen.

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä