Taloyhtiöille

 

TALOYHTIÖT

 

 

Asukkaalle:


Ajan Lukko Oy on tamperelainen turvallisuusalan yritys, joka on palvellut yrityksiä, laitoksia, teollisuutta, rakennusliikkeitä ja yksityishenkilöitä jo vuodesta 1970. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen Tammelantorin kupeessa, osoitteessa Tammelan puistokatu 29.

 

Hyvä asiakaskokemus on meille kunnia-asia. Toivommekin saavamme palautetta toiminnastamme erityisesti taloyhtiöurakoiden loppukäyttäjiltä, eli asukkailta. Palautelomakkeen voit täyttää osoitteessa https://www.ajanlukko.fi/asukaspalaute.


Mikäli sinulla on kysyttävää taloyhtiöösi kohdistuvasta urakasta tai et pääse kirjautumaan ilmoitetulle taloyhtiösivulle, otathan yhteyttä turvaksi@ajanlukko.fi.

 

 

 

 

Taloyhtiöille:

 

Esittelemme mielellämme lukitus-, esteettömyys- ja turvajärjestelmävaihtoehtoja taloyhtiöiden hallituksille. Tarjoamme kokoustilamme käyttöönne ja lukitusesittelyt sekä muut asiantuntijapalvelut ovat saatavillanne tarvittaessa myös etäyhteydellä. Olemme käytettävissänne myös iltaisin, niin verkossa kuin kasvokkainkin.

 

Asiantuntijoidemme avulla luodaan yhdessä yleiskatsaus kiinteistön kokonaistilanteeseen - onko kiinteistön teletilojen suojaus ajantasalla tai onko ajankohtaista perehtyä esimerkiksi kameravalvontaan, turvavalaistukseen tai 112OVI-järjestelmään, joka nopeuttaa pelastushenkilökunnan sisäänpääsyä asuinkiinteistöön.

 

TURVAKSI® Akatemia - Webinaaritarjontamme löydätte osoitteesta ajanlukko.fi/tapahtumat. Olemme tavoitettavissa niin toimipisteellämme kuin sähköisestikin, ja vastaamme mielellämme tarpeisiinne esimerkiksi etäesittelyjen muodossa: ajanlukko.fi/etaesittely

 

 

 

 

Onko taloyhtiöllä vajaakäyttöisiä yhteistiloja? Vuokraa ne eteenpäin ja kerää hyödyt taloyhtiölle!

 

TURVAKSI® Tilapalvelut -konsepti hyödyntää iLOQ- ja FlexTila-järjestelmien yhdistelmää, jolla helpotetaan merkittävästi esimerkiksi taloyhtiöiden pyykkitupa- ja kokoustilavarausten hallinnointia ja käyttömaksujen keräämistä. Flextila toimii jo usean älylukko-/kulunhallintajärjestelmän kanssa.

 

Älykäs lukitus lisää jaettujen tilojen helppokäyttöisyyttä, kun fyysisistä avaimista huolehtiminen jää historiaan. Flextilasta varaaja saa varauskohtaisen pin-koodin tai kulkuoikeuden, joka on voimassa vain varauksen ajan. Annamme mielellämme lisätietoja!

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko