Avoimet työpaikat

Ajan Lukko Oy on tamperelainen pääosin Pirkanmaalla toimiva monipuolinen rakenteellista ja teknistä turvasuojausta ja turvaurakointia toimittava lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, uudiskohteista, teollisuuskiinteistöistä ja julkisen sektorin asiakkaista.

 

Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita.

 

Yrityksemme työllistää 25 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 4 miljoonaa. 

Arvojamme ovat luotettavuus, laadukas palvelu, kehittyminen ja yhdessä onnistuminen - tuloksena asiakkaan turvallisuus


 

 
Valvonta- ja turvajärjestelmien projektipäällikkö/projektimyyjä

 

Haemme valvonta- ja turvajärjestelmien myynti- ja projektointiin henkilöä, jolla on on kokemusta vastaavista tehtävistä.

Vastaat kulunvalvonta-, kameravalvonta- ja hälytysjärjestelmämyynnistä ja projektoinnista. Osaamisalueeseesi kuuluu myös ovi- ja porttiautomatiikka sekä lukitukset järjestelmäprojekteihin liittyen. Työaikasi on arkisin klo 8-16 ja toimeksiannot sijoittuvat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueelle. Tehtävään saat auton ja oman toimiston käyttöösi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kokemusta turvallisuusalalta 
  • ajokorttia
  • nuhteetonta taustaa (turvaselvitys tehdään ja turvasuojaajakortti haetaan työsuhteen alkaessa)

Persoonasi puolesta olet yhteistyökykyinen, omatoiminen ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy päätöksenteko- sekä ongelmanratkaisukykyä. 

 

Eduksi luetaan:

  • oviautomatiikan tuntemus
  • sähköisten järjestelmien tuntemus, kuten kulunvalvonta, ovipuhelinjärjestelmät, kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät
  • sujuva tietotekninen osaaminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä koko rautaisen ammattilaistiimin tuen. Työnantajana Ajan Lukko Oy on kannustava mm. henkilökohtaisen palkitsemispolun myötä. Saat työhösi helposti lähestyttävän johdon tuen sekä mukavan ja mutkattoman työilmapiirin. 

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi 

 


 

 

TAI JÄTÄ AVOIN HAKEMUS
 
Etsimme jatkuvasti osaajia alati kehittyvälle turvallisuusalalle.
 
Yrityksessämme toimii eri turvallisuuden osa-alueille erikoistuneita projektipäälliköitä, projektiassistentteja, avainhallinta-assistentteja, myymälälukkoseppiä ja turvajärjestelmäasentajia. 
 
Jos kiinnostuit yrityksestämme ja katsot voivasi vahvistaa tiimiämme, toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi. Otamme yhteyttä, jos kykyjäsi vastaava paikka vapautuu.
 

 

 

Edellytämme hakijoilta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta 
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta turvallisuusalalta
- nuhteetonta taustaa
- teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
- ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
- ajokorttia
- suomen kielen taitoa

Eduksi luemme
- käytännön kokemuksen lukitus-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
- monipuoliset tietotekniset taidot
- kiinnostuksen kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta tai alaan sopivaa koulutusta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. 

Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä