Abloy-avaimet

ABLOY® CLASSIC on avainturvallisuudeltaan perustason lukitusratkaisu, joka on toteutettu perinteisellä avainjärjestelmällä.

 

ABLOY® CLASSIC -lisäavainten helppo teettäminen kaikissa avainpalvelupisteissä on vaivatonta ja nopeaa, mutta toisaalta tämä lisäavainten teettämisen vaivattomuus edellyttää erityistä huolellisuutta avaimien käyttäjiltä. Varmista, ettei ABLOY® CLASSIC -avain joudu vääriin käsiin.

 


 

ABLOY® EXEC on lukitusratkaisu, jonka symmetrinen avain on helppokäyttöinen. Avaimen patenttisuoja päättyi 3/2013.

 

ABLOY® EXEC -lukitukselle on ominaista suojattu asiakastietojen käsittely ja rajoitettu mutta joustava lisäavainpalvelu.

 

Lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY® EXEC -avainkortti. Säilytä avainkortti huolellisesti lukitussa paikassa. Tilauksissa sinua palvelevat ABLOY® -valtuutetut lukkoliikkeet.

 

Sarjalukostoissa, esimerkiksi kerrostaloissa, lisäavainten tai muutosten tilaamiseen tarvitaan lisäksi tilauskohtaiset tunnusluvut.
Abloyn ohjeen mukaan sarjalukostojen kohdalla tunnusluvut vaaditaan myös Exec-patentin umpeuduttua, vaikka avaimia valmistetaankin myymälässämme. Käytämme vain alkuperäisiä Abloy avainaihioita parhaan toiminnan takaamiseksi.

 

Yksittäislukituksissa tarvitaan lisäavaimen valmistusta varten avainkortti ja malliavain.

 

 

 


 

ABLOY® PROTEC on uusin lukitusratkaisu, jonka metallipäinen symmetrinen avain on kestävä ja helppokäyttöinen. Sitä suositellaan ammattikäyttöön tai suurin sarjalukostoihin, joissa avainturvallisuutta halutaan korostaa ja lisäavainten sekä lukituksen muutoksien teettämistä valvoa.

 

ABLOY® PROTEC -lukitukselle on ominaista suojattu asiakastietojen käsittely ja rajoitettu mutta joustava lisäavainpalvelu.

 

Lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY® PROTEC -avainkortti. Säilytä avainkortti huolellisesti lukitussa paikassa. Tilauksissa sinua palvelevat ABLOY® -valtuutetut lukkoliikkeet.

 

Sarjoitetuissa lukostoissa, kuten esimerkiksi kerrostaloissa, lisäavainten tai muutosten tilaamiseen tarvitaan lisäksi tilauskohtaiset tunnusluvut. Lisätietoa käytännöstä saat isännöitsijältä tai muulta lukituksen vastuuhenkilöltä.

 

 


 

ABLOY SENTO jatkaa vahvaa ABLOY-avain- ja lukkojärjestelmien tuoteperhettä. Se on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. Symmetrisen avaimen luontevan ja täsmällisen käyttötuntuman salaisuus on uudessa AWS-toimintamekanismissa (Anti-wear-systemTM). Abloy Oy:n rekisteröimä AWS-mekanismi perustuu sylinterissä eli avainpesässä olevaan toimintoon, joka takaa pitkän käyttöiän ja täsmällisen käyttötuntuman.


ABLOY SENTO -järjestelmän patentti on voimassa 2026 asti. Mallisuoja on voimassa vuoteen 2034.

 

2006

 

ABLOY avainjarjestelmat

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko