Abloy-avaimet

ABLOY® CLASSIC on avainturvallisuudeltaan perustason lukitusratkaisu, joka on toteutettu perinteisellä avainjärjestelmällä.

 

ABLOY® CLASSIC -lisäavainten helppo teettäminen kaikissa avainpalvelupisteissä on vaivatonta ja nopeaa, mutta toisaalta tämä lisäavainten teettämisen vaivattomuus edellyttää erityistä huolellisuutta avaimien käyttäjiltä. Varmista, ettei ABLOY® CLASSIC -avain joudu vääriin käsiin.

 


 

ABLOY® EXEC on lukitusratkaisu, jonka symmetrinen avain on helppokäyttöinen. Avaimen patenttisuoja päättyi 3/2013.

 

ABLOY® EXEC -lukitukselle on ominaista suojattu asiakastietojen käsittely ja rajoitettu mutta joustava lisäavainpalvelu.

 

Lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY® EXEC -avainkortti. Säilytä avainkortti huolellisesti lukitussa paikassa. Tilauksissa sinua palvelevat ABLOY® -valtuutetut lukkoliikkeet.

 

Sarjalukostoissa, esimerkiksi kerrostaloissa, lisäavainten tai muutosten tilaamiseen tarvitaan lisäksi tilauskohtaiset tunnusluvut.
Abloyn ohjeen mukaan sarjalukostojen kohdalla tunnusluvut vaaditaan myös Exec-patentin umpeuduttua, vaikka avaimia valmistetaankin myymälässämme. Käytämme vain alkuperäisiä Abloy avainaihioita parhaan toiminnan takaamiseksi.

 

Yksittäislukituksissa tarvitaan lisäavaimen valmistusta varten avainkortti ja malliavain.

 

 

 


 

ABLOY® PROTEC on uusin lukitusratkaisu, jonka metallipäinen symmetrinen avain on kestävä ja helppokäyttöinen. Sitä suositellaan ammattikäyttöön tai suurin sarjalukostoihin, joissa avainturvallisuutta halutaan korostaa ja lisäavainten sekä lukituksen muutoksien teettämistä valvoa.

 

ABLOY® PROTEC -lukitukselle on ominaista suojattu asiakastietojen käsittely ja rajoitettu mutta joustava lisäavainpalvelu.

 

Lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY® PROTEC -avainkortti. Säilytä avainkortti huolellisesti lukitussa paikassa. Tilauksissa sinua palvelevat ABLOY® -valtuutetut lukkoliikkeet.

 

Sarjoitetuissa lukostoissa, kuten esimerkiksi kerrostaloissa, lisäavainten tai muutosten tilaamiseen tarvitaan lisäksi tilauskohtaiset tunnusluvut. Lisätietoa käytännöstä saat isännöitsijältä tai muulta lukituksen vastuuhenkilöltä.

 

 


 

ABLOY SENTO jatkaa vahvaa ABLOY-avain- ja lukkojärjestelmien tuoteperhettä. Se on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. Symmetrisen avaimen luontevan ja täsmällisen käyttötuntuman salaisuus on uudessa AWS-toimintamekanismissa (Anti-wear-systemTM). Abloy Oy:n rekisteröimä AWS-mekanismi perustuu sylinterissä eli avainpesässä olevaan toimintoon, joka takaa pitkän käyttöiän ja täsmällisen käyttötuntuman.


ABLOY SENTO -järjestelmän patentti on voimassa 2026 asti. Mallisuoja on voimassa vuoteen 2034.

 

2006

 

ABLOY avainjarjestelmat

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä