Ovien etäavaus ja avaimeton aukaisu

ROLLOCK - 

mobiiliavaus, kulunhallinta ja tilavaraukset

Rollock-äylukitusjärjestelmällä voidaan kattaa koko talon lukitustarpeet. Avaimeton kulkeminen on mahdollista niin pääovessa, julkisissa tiloissa kuin asuntojenkin ovissa.
Voit kulkea ovesta paitsi kännykällä myös mm. pankki- tai matkakortillasi tai rakennustyömailla vaadittavalla valttikortilla. Tai aukaise lukko vaikka toiselta puolelta maailmaa Rollock-appsilla.

 

Tietoturvallinen mobiiliavain poistaa mekaanisten avaimien tarpeen, jolloin avainhallinta helpottuu samalla kun turvallisuus lisääntyy. Taloyhtiössä tai muissa tiloissa tiedetään nyt ensimmäistä kertaa tarkkaan kenellä ulkopuolisella on kulkuoikeus mihinkin tilaan ja kuinka usein he sitä käyttävät.

   
VAIVATONTA AVAINHALLINTAA

 

Rollock-lukitusjärjestelmä helpottaa avainhallinnan ylläpitotoimia. Mekaanisten avainten jako, palautus ja säilytystarpeet vähenevät merkittävästi.

Käyttäjille kulkuoikeudet jaetaan helppokäyttöisen selainpohjaisen Rollock Access -palvelun avulla, samoin kuin pysyvät tai väliaikaiset kulkuoikeudet huoltoyhtiölle, siivoojalle sekä postimiehelle. Kertakäyttöiset kulkuoikeudet sähkö- ja telehuollolle varmistavat sen, ettei ulkopuolisilla ole pääsyä tiloihin. 

 

   

 

SÄHKÖINEN TILAVARAUSJÄRJESTELMÄ

Sähköisen tilavarausjärjestelmän avulla voidaan hallita esimerkiksi neuvottelutiloja, kerhotiloja, saunavuoroja, kuntosalipääsyjä, vuokramökkiä - mitä vaan. Yksittäisten käyttövuorojen jakaminen on helppoa, määrittele kuinka monta kertaa käyttäjä saa oven aukaista tai määrittele aikaikkuna minkä sisällä käyttäjä saa ovesta kulkea, tyyli on vapaa.

Asukas varaa vuoron selainpohjaisen palvelun kautta. Maksamalla palvelun verkossa hän saa automaattisesti kulkuoikeuden varaamaansa tilaan sovittuun aikaan. Tällä tavoin esim. saunan tyhjät vuorot saadaan tehokkaaseen käyttöön tai mikäli taloyhtiön asukkaat käyttävät kerhotiloja vain harvoin, voidaan niitä helposti vuokrata myös ulkopuolisille. Tehostettu tilojen käyttö vähentää turhia kustannuksia ja tuo lisätuloa taloyhtiölle.

 

 

OVIEN TILAILMOITUKSET

 

Jäikö ovi auki - tästä tulee niin haluttaessa viesti matkapuhelimeen. Myös muista lukuisista lukon tila- tai käyttötiedoista saadaan ilmoitus jos toiminta kytketään päälle ohjelmasta. 

 

 

Lue lisää 

Rollock esittely

Rollock avaa oven tulevaisuuteen

Rollock ovi älykkääseen kaupunkiin

 
 


 

SECLOC - ei vaadi sähkölukkoa


 

 

Kiinteistöjen huolto/palveluhenkilökunnan turvallinen ja joustava pääsy  kohteisiin    on  muodostunut  alati  kasvavaksi  ongelmaksi. Kiinteistöihin  palveluita  tarjoavien  yritysten  lukumäärä  on voimakkaasti  kasvamassa.  Kotihoito-,  kauppa-  ateria-  ja ensihoitopalvelut  ovat  leviämässä  nopeasti  kiinteistöihin pelastus-  ja  huoltopalvelujen  lisäksi.

 

Asukkaat ja kiinteistöjen  omistajat  edellyttävät,  että  ulkopuolisten kulku palvelukohteissa ei saa laskea kiinteistön turvatasoa. Yleinen käytäntö on se, että kiinteistöihin palvelua tarjoava yritys varastoi  kaikkia  tarvitsemiaan  reittiavaimia.  Näitä  avainnippuja jaetaan huolto-/palveluhenkilökunnalle erilaisia, turvallisia tai vähemmän turvallisia käytäntöjä noudattaen.

 

 

Puutteellinen avainhallinta aiheuttaa kustannuksia ja turvaongelmia kuten

  • Avainten  monistamisesta,  noutamisesta  ja luovuttamisesta aiheutuvat kustannukset.
  • Kadonneiden  avainten  seurauksena  tehtävien sarjoitusten kustannukset
  • Avainten  katoamisen ja  palauttamatta  jättämisen ongelmat.
  • Kulkulokien  puuttuminen  (esim  väärinkäytösten selvitys)
SecLoc - avaimen virtualisointi

 

Matkapuhelimeen  ladattava virtuaalinen  avain  on  ratkaisu  em.  ongelmiin.  SecLoc  on ilman lisäkustannuksia  monistettavissa  ja  jaettavissa  verkon  yli ja välittömästi poistettavissa  ja  määräaikaistettavissa.  Virtuaalisena  sitä  ei  voi  hukata  eikä  se  voi joutua  vääriin  käsiin.  Kiinteistön  mekaanisia  avaimia  ei  tarvitse jakaa  ulkopuolisille.   SecLoc virtuaaliavainratkaisu  on  älypuhelimella toimiva kulunhallintajärjestelmä,  joka  on  alunperin  kehitetty  isojen  organi-saatioiden  mekaanisesti  lukittujen  etäkohteiden  saattamiseksi organisaation  sähköisen  kulunvalvonnan  piiriin.  Ratkaisun ytimenä  on  virtuaalinen  avain,  jota  voidaan  käyttää matkapuhelimella  avaamaan  jo  asennettuja,  sekä  mekaanisia että  sähkömekaanisia  lukkorunkoja.  Samalla  oven  alkuperäinen lukitusratkaisu  säilyy  muuttumattomana  ja  palvelee vaihtoehtoisena kulkutapana.


 

 

 

AVACK - sähkölukollisiin oviin

 

Ovien lukinta estää asiattomien vierailijoiden pääsyn yleisiin tiloihin. Monissa kohteissa näin vältytään ylimääräisiltä harmeilta ja kustannuksilta. Asiallisten vieraiden sisäänpääsy pitäisi kuitenkin sallia, mutta se vaatii aina jonkinlaista kontrollia. Usein asia hoidetaan ovikellolla, jolloin pitää henkilökohtaisesti mennä paikalle avaamaan ovi. Tämä voi olla hankalaa, varsinkin jos työpisteet sijaitsevat kaukana ovesta tai työsuoritetta on vaikea keskeyttää.

 

AVACK OVENAVAUS on tehty juuri tähän tarpeeseen. Siinä ovikellon hälytys avaa työasemien näytöille ohjelman, josta näkyy videokuva vierailijasta. Ohjelman painikkeesta voidaan ovi avata hiiren klikkauksella. Äänimerkki ilmaisee tulijalle oven lukon olevan auki. Lukko on auki niin kauan kun äänimerkki kuuluu. Jos vierailijat ovat tunnistettuja henkilöitä, oven aukaisijan ei tarvitse mennä henkilökohtaisesti avaamaan ovea paikan päälle.

 

Järjestelmä taltioi tapahtumat, jolloin voidaan jälkikäteen katsoa kuka oven avasi ja koska. AVACK OVENAVAUS helpottaa ulkopuolisten henkilöiden kulkemista, eikä kenenkään tarvitse erityisesti vahtia tai hoitaa oven aukaisua. Ohjelma toimii IP-verkon kautta ja asennetaan haluttuihin työasemiin, eikä sen käyttö vaadi erillistä kaapelointia.


Ovenavausjärjestelmä myydään valmiina pakettina, johon kuuluu palvelin, ohjelmat, kutsupainike, lukonohjausyksikkö ja videokamera. Asiakkaalla on oltava sähköisesti ohjattava lukko.


TOLOTECH-MOBIILIAUKAISU - ovi- ja porttiautomaatteihin

 

Käyttökohteet 

 

Matkapuhelin kulkee kaikkien taskussa, siksi on perusteltua käyttää sitä avauslaitteena ovissa, porteissa ja muissa kohteissa, joissa aukaisuoikeuksia pitää määräaikaistaa, vaihtuvuus on suuri tai käyttäjiä on paljon.

Kauko-ohjaimien hankinta on kallista ja ohjelmointityöt pitää usein suorittaa paikan päällä kohteessa, mistä aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia. Toimitusajat saattavat olla pitkät, koska ohjelmointityöhön vaaditaan automatiikan tunteva ammattilainen. Kadonneita tai lainattuja ohjaimia ei aina saada takaisin, mistä aiheutuu turvallisuusriski.

 

Selaimella ohjelmoitavat käyttöoikeudet.

 


 

LUKOTON - hätäavaus ensihoitoyksiköille kiinteistöjen ulko-oville

 

Klikkaa tästä sivulle

Kuvahaun tulos haulle lukoton


YALE-DOORMAN paristokäyttöinen lukko omakotitaloihin

 

Yale Doorman tekee kotiovista kulkemisesta helppoa ja vaivatonta turvallisuutta vaarantamatta.

 

 

 

 

Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi

 

Elektroniset avaimet - kolme vaihtoehtoa kotiovesi avaamiseen

Yale Doorman tarjoaa uudella tavalla joustavuutta ja valinnan  vapautta kotiovestasi kulkemiseen. Voit itse valita toimiiko lukkosi kulkutunnisteella, koodilla vai kaukoavaimella. Valitse itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto tai käytä vaikka kaikkia.

 

Automaattinen lukinta - ja kotisi on turvassa

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa. 

 

Kadonnut kulkutunniste - poistettavissa välittömästi

Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.

 

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla - ei enää avaimia ovimaton alle

Anna tilapäinen koodi  tarvitsijan käyttöön ja sallit sisäänpääsyn kotiisi yhden vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

 

Turvallisuus - hälytys murtoyrityksestä

Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

 

Ääniopastus - voit unohtaa käyttöohjeen

Muutoksissa - esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa - ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

 

Usein kysytyt kysymykset

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko