Tallentava IP-kameravalvonta

Laadukasta valvontaa – helposti ja kustannustehokkaasti!

 

Kameravalvontaa voidaan hyödyntää nykyisin monipuolisesti. Uusi tekniikka mahdollistaa kodin, pihapiirin, veneen, mökin, kotieläinten tai teknisen kojeen, laitteen tai laitoksen valvonnan edullisesti. Järjestelmät ovat nykyisin kustannustehokkaita ja räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti.

 

Laitteet vaativat kiinteän sähkövirran mutta muu voidaan hoitaa langattomasti. Kuvamateriaali voidaan tallentaa ulkoiseen tallentimeen tai yksinkertaisimmillaan kameraan laitettavaan muistikorttiin. Reaaliaikaiseen kuvaan ja tallenteisiin pääsee helposti käsiksi niin tabletilla, älypuhelimella kuin tavallisella verkkoselaimella; mistä ja milloin vaan!

 

Kameravalvonnan myötä sinun ei tarvitse huolehtia onko mökillä, kotona tai töissä kaikki kunnossa, tai jos lämpökattila on pysähtynyt tai lehmät karanneet. Voit tarkistaa asian helposti ja nopeasti kamerakuvasta.

 

Pyydä juuri sinun tarpeisiin soveltuvaa ehdotusta valvonnasta.

Yritykset, isännöitsijät ja taloyhtiöt.

 

Tervetuloa tutustumaan tekniikkaan liikkeeseemme, Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere. 

 

Otattehan yhteyttä kun haluatte tulla tutustumaan tekniikkaan niin voimme sopia teille parhaiten sopivan ajankohdan.

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko