iLOQ Privus

 

ILOQ PRIVUS -STARTTIPAKETTI

 

Starttipaketilla saat digitaalisen iLOQ Privus -lukitusjärjestelmän käyttöösi käden käänteessä. Paketti sisältää yhden lukkosylinterin, kolme avainta sekä ohjelmointiavaimet. Selkeät ohjeet varmistavat, että asentaminen ja ohjelmointi onnistuvat helposti ja nopeasti.

ILOQ PRIVUS -AVAIN

Paristoton avain, jonka voit itse ohjelmoida lukkoihin. Voit vaikkapa määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät autotalliin ja varastoon. Samaa avainta voi käyttää kotona, mökillä ja toimistossa. Kaikki avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia ja digitaalisesti salattuja. Salattua avainta ei voi kopioida.

ILOQ PRIVUS -LUKKOSYLINTERI

Suomalainen iLOQ on maailman ensimmäinen ja ainoa elektroninen lukkosylinteri, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Standardikokoinen lukkosylinteri voidaan asentaa olemassa olevaan lukkorunkoon, ilman hankalia paristoja tai kalliita kaapelointeja. Lukkosylinteri kestää kovaa kulutusta ja pakkasta.

ILOQ PRIVUS -OHJELMOINTIAVAIMET

Avainten ja lukkojen pääsyoikeudet määritetään ohjelmointiavainten avulla. Et siis tarvitse tietokonetta tai ohjelmointilaitetta. Avainten ohjelmointi on nopeaa ja helppoa, uuden avaimen lisäät muutamassa sekunnissa. Jos avain katoaa, voit poistaa sen helposti ohjelmoimalla lukon uudelleen. iLOQ Privus -starttipaketin mukana saat selkeät asennus- ja ohjelmointiohjeet.
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko