YRITYKSEEN - ILOQ S10

iLOQ-LUKITUSJÄRJESTELMÄ

- palkitsee käyttäjänsä matalilla elinkaarikustannuksilla

 

Ratkaisun edut

 

iLOQ S10 on elektroninen lukitusratkaisu, joka yhdistää nykyaikaiset elektromekaniikan, tietoliikenne- ja ohjelmistotekniikat ja tarjoaa ensiluokkaista turvallisuutta koko lukitusjärjestelmän elinkaaren ajan. Ratkaisu on suunnattu liikekiinteistöhin, toimistorakennuksiin sekä asuntoyhtiöihin, joille se tarjoaa korkean turvallisuustason lisäksi edistyksellistä tapaa ylläpitää pääsyoikeuksia.

 

iLOQ S10 tarjoaa useita etuja:

 

Parempi lukitusturvallisuus

 

Patentoidulla, omavoimaisella elektromekaanisella iLOQ –lukkosylinterillä voidaan korvata tavanomaiset mekaaniset lukkosylinterit. Turvataso kohoaa digitaalisen avaimen tunnistuksen sekä vahvojen salaus- ja turvaominaisuuksien ansiosta.

 

Vapauttaa sarjoituksen rajoitteista

 

iLOQ –lukitusjärjestelmässä on lähes rajattomasti sarjoitusmahdollisuuksia. Lisäksi järjestelmä sisältää mustan listan kadonneille avaimille sekä lokitietojen keräämisen lukoilta.

 

Säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä

 

iLOQ –lukkosylintereiden asennus on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kaapelointitöitä. Omavoimaisena järjestelmä poistaa myös tarpeen paristojen vaihtoon liittyvään työhön ja kustannuksiin. iLOQ –lukitusjärjestelmä mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan ylläpidon sekä minimoi avainten katoamisesta aiheutuvat kustannukset.

 

Saatavuus

S10-järjestelmän on korvannut S5-versio. Nykyisten S10 -järjestelmien tuotesaatavuus vuoteen 2037 asti ja ohjelmistopalvelin vuoteen 2042 asti.

 

 

Yhteenveto ratkaisun eduista

 

Laaja valikoima edistyksellisiä sarjoitusmahdollisuuksia

 • Pääsyoikeuksen vaivaton määrittäminen, rajoittaminen ja muuttaminen
 • Rajoitetut pääsyoikeudet optiona ulkoisen kytkimen avulla

Musta lista kadonneille avaimille

 • Nopea ja helppo tapa eliminoida kadonnut avain

 • Kadonneet avaimet lisätään mustalle listalle
 • Ei tarvetta muuttaa tai uudelleenohjelmoida kohteen muita avaimia

Lokitietojen tallennus

 • Lukoille tallentuu hyväksytyt ja hylätyt avaukset, optiona aikaleima

 • Lokitiedoissa viimeiset 800 tapahtumaa
 • Lokitiedot luetaan lukolta ohjelmointilaitteen avulla

Helppo asennus ja ylläpito

 • Ei tarveta paristoille eikä kaapelointitöille

 • Sopii nykyisiin skandinaavisiin lukkorunkoihin
 • Uusien avainten ohjelmointi nopeaa

Korkea turvallisuustaso

 • Salattua avainta ei voi kopioida

 • Järjestelmässä vahvat salaus- ja turvaominaisuudet

 

 

iLOQ S10 ONLINE

 

Digitaalinen iLOQ S10 Online laajentaa palkitun  suomalaisen iLOQ S10 -lukitusjärjestelmän täysin etähallittavaksi kulunohjausjärjestelmäksi. Laajennuksen ansiosta voit lisätä nyt samaan järjestelmään etähallittavia lukkosylinterejä, RFID- ja PIN-koodilukijoita sekä aikaohjattuja sähköistettyjä ovia. Koko lukituksen hallinnointi onnistuu yhdellä ja samalla iLOQ S10 – ohjelmistolla helposti ja kustannustehokkaasti.

 

Tutustu iLOQ Online -esitteeseen

 

iLOQ S10 Online helpottaa kulkemista paljon käytetyistä ovista, koska niistä voidaan kulkea avainta näyttämällä etälukijassa tai haluttuina kellonaikoina PIN-koodilla. Sähköistä lukkorunkoa voidaan ovikohtaisesti ohjata auki esimerkiksi päiväsaikaan. Kulkutapahtumat jäävät talteen koska digitaalinen jälki jää aina oven avaamisesta, lukkopesää tai lukijaa käytettäessä.

 

Tätä tietoa voidaan tarkastella jälkikäteen helposti ja nopeasti, kun sille on tarvetta. Muutoksia on nopea ja helppo tehdä kun iLOQ S10 Online – kulunohjausjärjestelmä perustuu iLOQ S10 järjestelmään. Avaimen katoaminen ei aiheuta ongelmia, koska se voidaan poistaa digitaalisesti käytöstä.

 

Avaimen pääsyoikeudet on helposti muokattavissa kiinteistön käyttäjän tarpeiden mukaan ja tilojen käyttäjä tarvitsee vain yhden avaimen. Tilojen käyttötarpeiden muuttuessa lukkoja ja avaimia ei tarvitse uusia, sillä ne voidaan ohjelmoida uudelleen. Lukitusjärjestelmän ylläpito on helppoa, sillä järjestelmän ohjelmistosta nähdään reaaliaikainen tieto muun muassa kulkuoikeuksista, kulkukoodeista, avaimista, lukoista ja nyt myös lukijoista kiinteistön pohjakuviin sijoitettuna.


PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä