TURVAKSI® huoltopalvelut

Lukitusten, turvajärjestelmien, automatiikkojen ja muiden oviympäristössä ja kiinteistössä olevien laitteiden käyttöikää voidaan pidentää ja vikaantumista vähentää ja ennaltaehkäistä solmimalla kanssamme TURVAKSI® huoltopalvelusopimus. Sopimuksessa määritellään määräaikaishuoltoaikataulu ja oviympäristö- tai järjestelmäkohtaisesti huollettavat osa-alueet.

 

Huollamme sovituin määrävälein sopimuksen mukaiset laitteet, dokumentoimme yksityiskohtaisilla huoltolomakkeilla tehdyt toimenpiteet ja raportoimme muista sopimuksen ulkopuolella olevista korjaustarpeista. Näin toimien pystymme pitämään asennetut tuotteet toimintakuntoisina, jotta ne voisivat palvella käyttäjiään pitkään ja turvallisesti.

 

Noudatamme samaa huoltopalvelukonseptia kiinteistöjen koosta riippumatta. Huoltodokumentit asiakkaamme näkevät vaivattomasti asiakaskohtaisesta, salasanoin suojatusta dokumenttipankistamme.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

Nimi *
Puhelin *
Sähköposti
Viesti *

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti