Gilgen-oviautomatiikan maahantuonti

 

Ajan Lukko Oy on Gilgen-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä ja partneri Suomessa. 

   
Gilgen Door Systems -tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavatoimisia sveitsiläisiä automatiikkatuotteita. Toimimme tuotteiden ja varaosien maahantuojana Suomessa.

 

Gilgen Door Systems on tarjonnut jo vuodesta 1961 ovi-ja porttiautomatiikkaa sekä liukuseinäratkaisuja vaativaan käyttöön. Flow-järjestelmät on suunniteltu jalankulkijoiden ja liikenteen hallintaa varten ja on huolellisesti suunniteltu ja tutkittu. Tuotteet ovat paitsi korkealaatuisia myös kauniisti muotoiltuja. 

 

Toimitamme tuotteet tarviketoimituksena jälleenmyyjille tai asennettuna suoraan loppukäyttäjälle. Asennuksesta ja ylläpidosta vastaa tehokas ja ammattitaitoinen oviautomatiikkaryhmämme.

 

  

 

SLM

SLX-M

SLX 

FD10 ja FD20 yleisesite

FD 10


 

FD 20

 

GILGEN KÄÄNTÖOVIAUTOMAATTIEN FD 10 JA FD 20 OMINAISUUDET

 

Ajan Lukko Oy on toiminut jo vuosia Gilgen-oviautomatiikkavaraosien ja -oviautomatiikan virallisena maahantuojayrityksenä ja vuosikymmeniä näiden tuotteiden asennusliikkeenä.  Nykyisin toimitamme

varaosia kaikkiin Gilgen kääntö- ja liukuoviautomaatteihin ja myymme Gilgen-kääntöoviautomaatteja.

 

Koneiden tekniset ominaisuudet ja soveltuvuudet erilaisille oville on esitelty yllä olevissa esitteissä.

 

Ohessa lyhyt kooste ominaisuuksista

  • Koneistot täyttävät standardien EN16005 ja DIN 18650 mukaiset vaatimukset.
  • Kääntöoviautomaatti FD 10 on koteloinniltaan hyvin matala malli, sen kotelon korkeus on vain 70 mm.
  • Kumpikaan koneistomalli ei tarvitse erillistä asennuslevyä, koska koneistojen oma pohjalevy  on muotoiltu siten, että sen voi kiinnittää suoraan asennuspintaan. Näin yksi myyntihintaan vaikuttava osa jää pois.
  • Oviautomaattien asentaminen tapahtuu asentajaystävällisesti siten, että ensin asennetaan pelkkä koneiston oma pohjalevy, johon muu koneistorunko voidaan helposti kiinnittää.
  • Ohjelmointi tapahtuu koneen sisällä olevasta joystickistä, jonka yhteydessä on nestekidenäyttö, mistä ohjelmatilat on havainnollisesti nähtävissä.
  • Ohjelmoinnin voi tehdä myös oviautomaattiin saatavalla näytöllisellä käyttölaiteella, jolla saa tärkeimmät asennusparametrit ohjelmoitua. Se käy siis välikaapelilla asennustyökaluksi tai sen voi jättää ohjelmakytkimeksi ovelle.
  • Koneistojen säätöominaisuudet ovat riittävät ja kattavat.
  • Koneistot ovat toimiessaan hyvin hiljaisia
  • Koneistoihin voi kytkeä hyvin monta erilaista toimintatilaa, kuten automatiikka, jatkuvasti auki, lukittu (pois päältä), käsikäyttö ja vain uloskäynti.

Ensiluokkainen tuulenkestävyys

 

Gilgen AG:lla on pitkä kokemus kääntöoviautomaattien toimittamisesta laivoille ja maailman rannikkokohteisiin hyvin tuulisiin, jopa myrskyäviin olosuhteisiin. Koneistot on kehitetty vetämään ovet kiinni luotettavasti hyvin tuulisissakin olosuhteissa, katso lisää tuulenkestävyyydestä tuote-esitteistä.

 

Asennus

 

Gilgen-kääntöoviautomaatteja voi asentaa aivan hyvin myös ovilehtiin, jos asennustilaa ei ovien

yläpuolella ole. Tähän löytyy tarvittaessa monipuoliset asennusohjeet. Pariovikäytöissä koneistot voi tahdistaa tai suluttaa halutusti erillisellä välikaapelilla.

 

Ajan lukon kaikki kokeneet oviautomaattiasentajat antoivat Gilgen-koneiston ominaisuuksille ja

asennettavuudelle kiitettävän arvosanan.

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä