Avainhallinta ja lukostonhallinta

Mitä on avainhallinta?

 

Turvallinen ja tehokas tapa hallita kulkuoikeuksia

 

Avainhallinta on tärkeä osa yrityksen kokonaisturvallisuutta. Asianmukainen, suojatuilla avaimilla toimiva lukosto on jo hyvä alku, mutta toimivaan ratkaisuun tarvitaan myös toimintatapa avainten hallinnointiin sekä käyttöoikeuksien ja turvatasojen ylläpitoon. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että tilaus- ja toimitusprosessit ovat selkeitä - näin hallinnointi on mahdollisimman kustannustehokasta. Olemme koonneet kaikki avainhallinnan perusedellytykset eli helppokäyttöisyyden, turvallisuuden, reaaliaikaisuuden ja kustannustehokkuuden yhdeksi kokonaisratkaisuksi TURVAKSI® lukostonhallintapalveluksi.

 

TURVAKSI® palvelut kokonaisratkaisuna

 

Palvelumme perustana on turvallisuuden kokonaisuus. Ensin mietitään turvallisuustavoitteet ja sovitaan niiden pohjalta pelisäännöistä kiinteistön omistajan, manageeraajan ja avainten vastuuhenkilöiden kanssa. Sen jälkeen työnjako vahvistetaan tekemällä palvelusopimus. Tällöin sovitaan myös lukitustöihin liittyvistä periaatteista sekä dokumentaation ylläpidosta ja säilytyksestä. Kun perusta on mietitty, palvelun käyttöönotto tapahtuu helposti ja se tukee uutta toimintatapaa. Järjestelmä on selainpohjainen eikä se vaadi asiakkaalta asennusta tai päivitystä. Huolehdimme kokonaisuudesta, lukostojen päivityksistä ja avainten jaosta niin, että asiakas voi halutessaan seurata toimenpiteitä ohjelmasta tai toimitamme raportin sovituin määrävälein.

 

Palvelulla voidaan ylläpitää mitä tahansa kiinteistön tunnisteita. Näin toimien esimerkiksi vuokrasuhteen päätyttyä tai henkilön poistuessa yrityksestä, on helppo selvittää yhdestä raportista mitä avaimia, tageja, lähettimiä ja tunnisteita henkilön tulee palauttaa. Esimerkiksi kulunvalvontaovista saadaan lukostokaaviomuotoinen dokumentti, josta on helppo seurata mihin oviin käy kunkin henkilön kulkutagi.

 

Palveluun tallennetaan myös hallinnoitavan kiinteistön pohjakuvat. Näin varmennetaan, että puhutaan oikeista tiloista vaikka yhteyshenkilöt eivät istuisi saman pöydän ääressä.

 

TURVAKSI® avainhallintapalvelu toimii reaaliaikaisesti

 

Palvelumme pysyy aina ajan tasalla ja turhat uudelleensarjoitukset vähenevät. Palvelu kertoo reaaliaikaisesti, kuinka paljon avaimia kaikkiaan on ja kenen hallussa avaimet kulloinkin ovat. Myös määräaikaisten avainten palautusten seuranta ja avainten lisätilaukset hyvissä ajoin hoituvat kätevästi. Noutovalmiista avaimista käyttäjä saa ilmoituksen halutessaan tekstiviestinä tai sähköpostitse. Lukostonhallintapalvelumme kautta nähdään myös mitkä avaimet avaavat kiinteistön yksilöidyn lukon.

 

TURVAKSI® avainhallintaa turvallisesti

 

Järjestelmä on turvallinen. Vaikka käyttäjätunnus joutuisi vääriin käsiin, salasana on vain tunnisteen haltijalla. Ohjelmisto toimii selainpohjaisesti, mutta se on suojattu uusimmalla tekniikalla, joten tietoturvan taso on korkea.

 

TURVAKSI® avainhallintaa tehokkaasti

 

Hallintajärjestelmä vähentää työn määrää. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tiedot voi viedä saman tien tietojärjestelmään, ilman manuaalisia välivaiheita. Järjestelmän käyttöönoton yhteydessä perustamme tietokannan kaikista asiakkaan kohdekiinteistöistä ja sovittaessa huolehdimme tietojen ajan tasalla pitämisestä.

 
Tavoitteenamme on vähentää Sinun työtäsi!

 

Jos avainhallinta ei kuulu ydinliiketoimintaasi ja se tuntuu hyvistäkin ohjelmistoista huolimatta vievän liikaa aikaa, ulkoista se kokonaan meille. TURVAKSI® palveluiden tarkoitus on helpottaa toimintoja tai ottaa ne kokonaan haltuunReferensseinämme on useita kiinteistöalan ammattilaisia, jotka ovat ulkoistaneet palvelun kokonaan meille. Joustava toimintamme ja kyky tarjota parhaat ratkaisut muuttuviin tilanteisiin on erikoisalaamme.

 

Järjestelmäkoulutus mukana paketissa

 

Vaikka palvelun käyttö on helppoa, tarjoamme aina käyttöönoton yhteydessä kattavan järjestelmäkoulutuksen.

 

 

 

 

© Ajan Lukko 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä