Asennus- ja huoltopalvelut

Asennus on perinteistä osaamistamme, josta meillä on vuosikymmenten kokemus. Asennustyötä tukevat erilaiset dokumentit, jotka asennuksen aikana täydennetään ja päivitetään tietokantaan. Turvaurakasta kokonaisvastuullisina huolehdimme myös muiden asennukseen osallistuvien osapuolten töiden koordinoinnista.

 

Asennukseen liittyen huolehdimme myös koko järjestelmän ja sen komponenttien käyttöönottotestauksesta. Käyttöönoton teemme yhdessä tulevan käyttöhenkilöstön kanssa ja huolehdimme laadukkaasta ja riittävästä käyttökoulutuksesta. Testaamme myös rajapinnat muihin järjestelmiin. Annamme aina tuotteille ja asennukselle takuun.

  

Jatkuva ylläpito ja tuki huolehtii kokonaisvaltaisesta turvajärjestelmän ylläpidosta ja tuesta. Pidämme turvajärjestelmät ja niihin liittyvät oviympäristöt jatkuvasti tarkoitukseensa määritellyssä toimintakunnossa. Huolehdimme järjestelmästä huoltosopimuksessa sovitun palvelutason mukaisesti koko turvajärjestelmän elinkaaren ajan. 

 

Raportoimme säännöllisesti järjestelmän toimivuudesta sekä ennakoivista määräaikais- ja mahdollisten vikaantumistilanteen korjaamiseksi tarvittavista huolloista. Raportit auttavat pitämään turvajärjestelmän jatkuvasti ajan tasalla ja huoltojen yhteydessä arvioimme ja ehdotamme tarvittaessa myös ennakoivia kehittämistoimia.

 

 Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko