Uudet ovet

 

 

Lukitusten uusimiseen liittyy luonnollisena osana ovien kunnon tarkastus. Uutta lukkovarustelua ei kannata asentaa huonokuntoisiin oviin ja lukitusurakan yhteydessä onkin syytä tarkastella ovien kuntoa kriittisesti ja pitkällä tähtäimellä.

Ennen ovien tilausta on hyvä käydä lukitusammattilaisen kanssa läpi tarvittavat johtovedot ja lukkorunkosovitukset, jotka voidaan tehdä jo ovitehtaalla. Hyvin suunniteltu oviympäristö on vaivaton varustaa oikeilla lukitustuotteilla ja valmiit sovitukset säästävät rahaa

 

Annamme tarjouksen kokonaisurakasta ja toimitamme uudet ovet lukitusurakan yhteydessä käyttökuntoon asennettuna. Valikoimaamme kuuluvat alumiiniovet, osastoivat palo-ovet, liukuovet, umpiovet, parveke-/terassioviratkaisut, autotallien nosto-ovet ja kohteeseen räätälöitävät erikoisovet ja porttiratkaisut.Ovet ja portit varustamme tarvittaessa sähkölukituksilla ja automatiikalla esteettömyyden parantamiseksi.

 

Esteettömyyttä parantavat toimenpiteet kannattaa yhdistää uusien ovien hankintaan.  Ara (www.ara.fi) myöntää avustusta esteettömyyttä parantaviin toimenpiteisiin jopa 50 %. Hoidamme kaikki esteettömyyttä parantavat automatiikat ja rakenteelliset muutokset.

 

Murtotapauksissa ovet ja karmit ovat saattaneet kärsiä niin pahoin, että lukkojen korjauksella ei saavuteta riittävää turvallisuustasoa ja pitkäaikaista ratkaisua oville. Lukkoseppämme arvioi murtokorjauskäynnillä ovien vaihtotarpeen. Laskemme kokonaishinnan korjaukselle ja hyväksynnän saatuamme hoidamme puolestanne kohteeseen uuden oven lukituksineen.

 

Taloyhtiöurakoissa toimitamme asukkaille ja osakkeenomistajille aina urakoiden yhteydessä kohdekohtaisen räätälöidyn tiedotteen ja lisätilauslomakkeen jolla asunnon omistajan on mahdollista tilata omaan laskuunsa myös urakkaan kuulumattomia turvatarvikkeita huomattavasti normaalia edullisempaan hintaan.

 

Neuvottelutilamme on käytettävissänne esim. taloyhtiön hallituksen tai muiden turvallisuushankinnoista päättävien toimielinten kokouksiin. Kahvitusten lomassa esittelemme kiinteistöönne parhaiten sopivat ratkaisut.

TURVAKSI® asiantuntijamme tulevat myös tarvittaessa vierailemaan kokouksiinne ja kertomaan tuotteistamme ja palveluistamme.

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä