Esteettömyysratkaisujen erityisosaaja

Esteetön kulkeminen

 

Valaistus

 

Automaattisesti kulkijan mukaan syttyvä ja sammuva valaistus on osa esteettömyyttä. Se on paitsi mukavuustekijä myös rahaa säästävä energiatehokas ratkaisu sekä merkittävä turvallisuustekijä. 

 

Kun kiinteistössä toteutetaan esteettömyysratkaisuja kuten kulkuluiskien rakennus, oviautomatiikan asennus, kuvaovipuhelimet tai avaimeton kulku, toteutetaan automaattisesti toimiva porrasvalo- tai autohallivalojärjestelmä luonnollisena osana turvallisen ja helpon kulkemisen kokonaisuutta.

 

Valaistuksen automatisointi on erityisen mielekästä silloin, jos oviautomatiikka kyllä auttaa kulkurajoitteista henkilöä pyörätuoleineen tai keppeineen pääsemään ulko-ovesta, mutta edessä on pilkkopimeä käytävä siihen asti, kunnes tulija saavuttaa ensimmäisen valopainikkeen.

Toki toiminnosta voi olla iloa myös painavia ruokakasseja kantavalle tulijalle.

 

Valaistusryhmämme toteuttaa suunnittelun ja asennukset SP2 sähköpätevyydellä. Ota yhteyttä niin muutetaan kiinteistönne valaistus energiatehokkaaksi ja automaattiseksi.

 
 
 

Valaistus, joka syttyy liiketunnistimilla ja sammuu ajastetusti helpottaa kun kuljetaan esimerkiksi autohallin tai ulko-ovien ovista automatiikka-avusteisesti. Valot syttyvät autohalliin ilman, että kuljettajan tarvitsee nousta autosta tai rappukäytävässä tulijan tarvitsee kurkotella porrasvalopainikkeisiin ulko-ovesta tullessaan.

 

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko