Mobiiliaukaisu ja ovien etäavaus

MOBIILIAUKAISU - ovi- ja porttiautomaatteihin

 

Käyttökohteet 

 

Matkapuhelin kulkee kaikkien taskussa, siksi on perusteltua käyttää sitä avauslaitteena ovissa, porteissa ja muissa kohteissa, joissa aukaisuoikeuksia pitää määräaikaistaa, vaihtuvuus on suuri tai käyttäjiä on paljon. Kauko-ohjaimien hankinta on kallista ja ohjelmointityöt pitää usein suorittaa paikan päällä kohteessa, mistä aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia. Toimitusajat saattavat olla pitkät, koska ohjelmointityöhön vaaditaan automatiikan tunteva ammattilainen. Kadonneita tai lainattuja ohjaimia ei aina saada takaisin, mistä aiheutuu turvallisuusriski.

Gsm-aukaisuroboteilla hallinnoidaan kiinteistön ovia turvallisesti, tehokkaasti ja reaaliaikaisesti, ilman avaimia. Perinteisiä käyttökohteita ovat taloyhtiöiden pysäköintihallit, aidatut pysäköintialueet ja tehdasalueiden portit ja puomit. Järjestelmää voidaan käyttää kaikkien kiinteistöjen ovien hallintaan, oveen tarvitaan ainoastaan sähkötoiminen lukko tai oviautomaatti.

Pientalojen autotalleissa ohjaimia on usein kadonnut, ohjain on käyttämätön, koska paristot tuntuvat aina olevan lopussa tai ohjaimia on liian vähän, jolloin aukaisulaitetta säilytetään turvattomasti tallin ulkopuolella.

  

Ohjelmointi 

 

Aukaisuoikeuksia hallinnoidaan selainpohjaisesti kertomalla ohjelmaan mistä numerosta lähetetty viesti saa aukaista oven tai portin. Oven aukeaminen on käyttäjälle maksutonta. Oikeuksien lisäykset ja poistot tapahtuvat reaaliaikaisesti ja aikaohjauksia voidaan rajata käyttäjäkohtaisesti. Ohjelmointityö on helppo hoitaa esim. lukkoliikkeen, huoltoliikkeen, taloyhtiön hallituksen tai isännöintitoimiston toimesta, kaikkialta missä on internetyhteys ja niiden toimesta kenelle ohjelmointitunnukset on annettu.

 

Gsm-aukaisu on suunnittelu korvaamaan perinteisesti ja teknisesti raskaat kulunvalvontajärjestelmät, kaukosäätimet ja muut manuaaliset ovenavauslaitteet. Järjestelmiä voidaan käyttää myös pientalokohteiden oviautomaatein varustetuissa autotalleissa. Toimitamme myös oviautomaatit sekä ovet ja portit.

 

Kulkutavat 

 

Automaattiavaus mahdollistaa vaivattoman kulkemisen. Autoilijan ei tarvitse enää nousta autosta tai käyttää hankalia kaukosäätimiä oven avaukseen. Portin eteen ei tarvitse myöskään pysähtyä, sillä laitteen toimintasäde on vapaasti säädettävissä aina 50 metristä alaspäin. Oven avaus onnistuu joko puhelimitse, kulkukortilla (RFID) tai ovikoodilla. Yhdistettynä kameravalvontaan saadaan kattava suojaus, jota pystytään hallinnoimaan yksillä tunnuksilla yhdestä käyttöliittymästä.

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä