Hälytysjärjestelmät ja valvontalaitteet

Hälytysjärjestelmän tarkoitus on ilmaista luvaton tunkeutuminen tilaan mutta myös minimoida kodintekniikan vikaantumisten ja onnettomuuksien aiheuttamia vahinkoja. Hälytyslaite on kiinteistön perusvarustelua, joka toimii myös tehokkaana rikollisten karkottimena.


Hälytysjärjestelmä voi olla mekaanisesti käytettävä tai täysin automatisoitu, langaton tai langallinen, kodissa, rakennustyömaalla, yrityksessä, kesämökillä, teollisuuskiinteistössä tai veneessä - missä vain valvontaa tarvitaan. Ratkaisuja löytyy erilaisiin tarpeisiin, rikosilmoitinkeskuksesta lasirikkoilmaisimeen ja ryöstöpainikkeista sireeneihin ja kameravalvontaan. Tilojen ylläpito on huoletonta, kun valvonta tapahtuu automaattisesti hälytysjärjestelmään kytkettävillä häkä-, savu-, vesi- ja kaasuilmaisimilla.

 

Jo uudisrakennusten suunnitteluvaiheessa kannattaa huomioida hälytysjärjestelmään liittyvien käyttölaitteiden ja ilmaisinten paikat. Toteutamme järjestelmien suunnittelun,  asennuksen, käyttökoulutuksen sekä huollon ja ylläpidon kohdekohtaisen suunnitelman pohjalta.

Hälytyslaitteen käyttö tulee olla helppoa ja tarkoituksenmukaista. Hälytykset voidaan ohjata matkapuhelimiin tai vartiointiliikkeeseen. Määrävälein tehtävä huolto varmistaa laitteen toimivuuden ja paljastaa mahdolliset laite- tai tietoliikenneviat. Parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi suosittelemme TURVAKSI® huoltosopimusta toimittamastamme järjestelmästä.

 

 

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko