Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kulunvalvonta on yritysturvallisuuden perusta 

 

Kulunvalvonta on tärkeä osa yritysturvallisuutta. Kulunvalvonta auttaa - yhdessä toimivan lukitusratkaisun kanssa - varmistamaan, että asianmukaiset ihmiset pääsevät liikkumaan yrityksen tiloissa joustavasti määriteltyinä aikoina ja rajatuilla kulkualueilla ja että asiattomat pysyvät ulkopuolella. Kulunvalvonta on osa yrityksen riskienhallintaa.

 

Työajanseuranta 

 

Työajanseurantajärjestelmillä seurataan henkilöstön ajankäyttöä ja helpotetaan esim. liukumien seurantaa. Ajan Lukolla on toimiva testiympäristö, jolla asiakkaalle näytetään helposti miten järjestelmä toimii.

 

Mobiili työajanseuranta

Etätyö lisäsi mobiilipohjaisen työaikaleimauksen kysyntää – Hedsam X Mobile App TA helpottaa sekä työnantajan että työntekijän arkea. Lue lisää.

 

Managerointi 

 

Kaikissa kiinteistöissä ei ole mahdollisuutta aulapalveluiden järjestämiseen paikallisesti. Silti kulunvalvonnan käyttäjät vaihtuvat ja kulkuoikeuksia halutaan muuttaa ja uusia kulkutunnisteita jakaa sekä vanhoja palauttaa. Keskeinen sijaintimme on mahdollistanut järjestelmäriippumattoman kulunvalvontajärjestelmien ylläpito- ja aulapalvelutoiminnan.

 

Toteutamme järjestelmien suunnittelun, asennuksen, käyttökoulutuksen sekä huollon ja ylläpidon. Parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi suosittelemme huoltosopimuksen solmimista kaikista toimittamistamme järjestelmistä.

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko