Hedsam X

Hedsam X

kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmä

 

Kotimainen Hedsam X on kehitetty vastaamaan yhä tiukkenevia turvallisuusvaatimuksia soveltuen niin pienten kuin myös suurten kohteiden kulunvalvontaan. Hedsam X -kulunvalvontajärjestelmässä voidaan käyttää entistä monipuolisempia lukijoita ja tunnisteita.

 

Järjestelmä  mahdollistaa mm. saumattoman siirtymisen vanhempien tunnistinteknologioiden käytöstä uudempiin ja turvallisempiin tunnisteisiin. Siirtymäaikana voidaan käyttää joko lukijoita, jotka lukevat eri teknologioita tai tunnisteita, joissa on käytössä samanaikaisesti sekä vanhempaa että uudempaa teknologiaa. Järjestelmä on integroitavissa muihin turvajärjestelmiin, kuten esimerkiksi HHL-rikosilmoitinjärjestelmään.

 

 

 

Ilmoittaudu Hedsam X infotilaisuuteen tästä

 

 

 

 
Mahdollistaa saumattoman siirtymisen uudempiin ja turvallisempiin tunnisteisiin
Uusiin tunnisteisiin siirryttäessä voidaan siirtymäajan käyttää joko lukijoita, jotka lukevat eri teknologioita tai tunnisteita, joissa on käytössä samanaikaisesti sekä vanhempaa että uudempaa teknologiaa.
 
 
 
Yhteensopiva laajaan lukijavalikoimaan

 

Hedsam X -järjestelmään voidaan liittää perinteisten Prox-lukijoiden lisäksi monia uusia lukijoita. Entistä turvallisemmat Mifare DESFire ja HID iCLASS SEOS -lukijateknologiat tarjoavat markkinoiden parhaan lukija- ja tunnisteturvallisuuden.
 
Kulkeminen voidaan tagien lisäksi tehdä myös mobiililaitteella bluetoothin avulla.
 
 
 
Skaalautuu pienestä laajaksi järjestelmäksi

 

Hedsam X on kehitetty vastaamaan yhä tiukkenevia turvallisuusvaatimuksia soveltuen niin pienten kuin myös suurten kohteiden kulunvalvontaan.
 
 
Kustannustehokas

 

Järjestelmän skaalautuvuus, monipuoliset ja joustavat liitännät, paikkariippumattomuus sekä langattomien ovien liityntämahdollisuus tekee Hedsam X -järjestelmästä kustannustehokkaan ratkaisun kiinteistön kulunhallintaan ja työajanseurantaan.
 
 
Luotettavaa kulunvalvontaa

 

Jo vuosikymmenen ajan Hedsam-kulunvalvonta on valittu lukuisiin merkittäviin yleisökohteisiin kuten mm. Musiikkitalolle ja Helsingin kaupunginteatteriin sekä kaupan alalle Prismoihin ja K-rautoihin.
 
 
Helppokäyttöinen

 

Hedsam X on Hedengren Securityn oman tuotekehityksen suunnittelema helppokäyttöinen kulunvalvontajärjestelmä, joka on yksinkertainen asentaa. Järjestelmä on integroitavissa muihin turvajärjestelmiin, kuten esimerkiksi HHL-rikosilmoitinjärjestelmään.
 
Mobiili työajanseuranta selainkäyttöliittymällä

 

Hedsam X työajanseuranta toimii myös mobiililaitteessa.
Ohjelmaa käytetään selainkäyttöliittymällä eikä se vaadi erillisen applikaation asennusta.
Työaikaleimaukseen saadaan myös gps-sijainti.
 
 
 
 
 
 
 
 

ASIAKASPALVELU

(03) 2541 600

______________________

Kyllä kiitos, haluan
lisätietoja palveluistanne.

Nimi *
Puhelin *
Sähköposti
Viesti *

Pakolliset kentät * 
Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko