TALOYHTIÖÖN - ABLOY® OPTIMA & LOKITIME-hallinta

ABLOY OPTIMA

ratkaisu taloyhtiön vaivattomaan kulunhallintaan

 

ABLOY OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen (ABLOY® SENTO) on yhdistetty sähköinen tunnisteosa (ABLOY® OPTIMA). Kiinteistönhallintaohjelmalla ja etäohjattavilla porrastauluilla tiedonanto ja pesulavuorojen varaus on nopeaa ja hallittua.

 

Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista. Ratkaisu helpottaa taloyhtiön avainten hallintaa, sillä avaimen kadotessa yhteisten tilojen ovet avaava etätunniste saadaan poistettua käytöstä elektronisesti ja uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan asukkaan oveen. Samalla ilkivallan ja väärinkäytösten riskit pienevät, kun yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin.

 

Kulkutunnisteella saadaan varattua myös pesutupa- ja saunavuorot aulojen porrastauluilta, joilta nähdään myös taloyhtiötä koskevat asukastiedotteet.


Ratkaisua on mahdollista hyödyntää esimerkiksi kerrostalossa, jossa yhteisten tilojen ovissa ja ulko-ovissa käytetään ABLOY OPTIMA -järjestelmää ja asuntojen ovissa mekaanista lukitusta - ABLOY SENTO -avainjärjestelmää.

 

Ratkaisun hyödyt

 • Taloudellinen ratkaisu ja edullinen ylläpito
 • Etätunnisteella toimivat yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin,
  jolloin mahdolliset häiriöt vähenevät
 • Asukkaan avaimen kadotessa yhteisten tilojen etätunniste saadaan poistettua
  käytöstä nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Uudelleensarjoitus tarvitsee
  tehdä ainoastaan kadonneen avaimen haltijan asuntoon.
 • Avainten hallinta helpottuu ja yhteisten tilojen mekaaninen sarjoitus yksinkertaistuu
 • Järjestelmä sopii myös kiinteistöihin joissa jo olemassa oleva mekaaninen
  järjestelmä halutaan päivittää kulunvalvonnan piiriin

 

Lataa esite

 

 

 

  

 

LOKITIME

kiinteistöohjelmisto ja etähallinnoitavat digitaaliset porrastaulut  

 

LokiTime Kiinteistö -ohjelmisto yhdistettynä ABLOY OPTIMA -kulunhallintaan parantaa yleisten ja yhteisten tilojen turvallisuutta. Keskitetty hallinta vähentää merkittävästi työtä ja kustannuksia. Kadonnut kulkutagi uusitaan ilman yhdenkään yleisten ja yhteisten tilojen lukon vaihtoa tai uudelleensarjoitusta.

 

LokiTime Kiinteistö -ohjelmistolla saadaan tärkeää tietoa kiinteistöstä isännöitsijälle ja kiinteistön omistajalle. Kiinteistöjen asukas- ja avaintieto sekä yleisten tilojen kulkutieto on aina saatavilla.

 

Kulkuoikeuksien hallinta, muutokset, kulkutagien välitön kuoletus tai aktivointi onnistuu LokiTime Kiinteistöllä.

Tagin hukkuessa yleisten ja yhteisten tilojen kulkuoikeus kuoletetaan välittömästi ja turvataso säilyy korkeana ja vakaana. Uudelleensarjoitukseen tai ohjelmointikäyntiin kohteessa ei asuntojen ovia lukuunottamatta ole tarvetta.

 

LokiTime Kiinteistö -ohjelmistosta löytyy tarkat työtunnit sekä kohteessa vietetty aika myös ulkoistettujen huolto-, siivous- ja korjauspalveluiden työntekijöistä.

 

Sähköinen avaintenluovutuksen kuittaus helpottaa dokumenttien hallintaa. Kaikki asukas-, kiinteistö-, avaintieto sekä sähköiset allekirjoitukset löytyvät helposti samasta paikasta suojatulta palvelimelta. 

 

         

LokiTime Kiinteistö -sovellukseen sisältyy puhelinsovellus kiinteistön asukkaille mm. sauna- ja pesulavuorojen varauksiin sekä asukkaiden omiin ilmoituksiin. Varaustilanne, asukkaiden ilmoitukset sekä isännöitsijän ja huoltoyhtiön tiedotteet nähtävillä ja varattavissa myös rappukäytävän etähallinnoitavalta näyttötaululta.

   

 

 

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

 

 

 

 

 

Lukkoseppä 24h ja lukkoliike palvelut Tampereen seudulla

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne, Ylöjärvi Sastamala, Valkeakoski, Kyröskoski, Akaa, Toijala, Viiala, Sahalahti

Sulje sivuvalikko