TALOYHTIÖÖN - Kaba Gege pExtra

KABA Gege pExtra Reflex

Ainutlaatuinen patentoitu avainprofiili

 

Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Tehdasvalmisteiset Gege pExtra -avaimet on vakiona valmistettu erityisellä tarkkuusjyrsinnällä (Flat-delning), joka poistaa perinteisen "sahalaitaisen" avaimen terävät reunat, jotka kuluttavat sylinteriä ja repivät taskuja. Tarkkuusjyrsinnän ansiosta avain kulkee mukavasti ja pehmeästi sylinterissä, ja se pidentää sekä avaimen että sylinterin käyttöikää.


Avaimen ainutlaatuista Gege pExtra -profiilia ei voida kopioida markkinoilla tällä hetkellä käytössä olevilla avainkoneilla. Avaimen ja sylinterin patentti ulottuu vuoteen 2022 ja avainprofiilin mallisuoja vuoteen 2030 asti.

 

Uudet avaimet ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa

 

Flex-toiminnolla varustettu Gege pExtra -järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden saada uusia avaimia esim. asuntosi ulko-oveen ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa. Tilaat yksinkertaisesti lisää avaimia Gege-jälleenmyyjältäsi, ja heti kun olet alkanut käyttää uusia avaimia, lakkaavat vanhat toimimasta. Tämä merkitsee, että kustannuksesi vähintään puolittuvat.

 

Turvallinen avainten käsittely

 

Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Avaimia saa valmistaa ainoastaan asiakkaan valitsema Gege-valtuutettu lukkoseppä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan ainoastaan sille, jolla on seuraavat asiakirjat:
- Tilauslomake
- Henkilökortti
- Tunnistekortti

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä