ABLOY® PULSE - Abloy-lukituksen uusi aikakausi

Abloy PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

 

 

PULSE tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. Se on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

 

PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

 

Tarvittava energia työntöliikkeestä

 

ABLOY PULSE on ensimmäinen Abloyn suunnittelema energiaa harvestoiva tuote, joka tuottaa työntöliikkeestä oman energiansa avaimelle ja lukolle, eikä paristoja tai johtoja tarvita. Tämä mahdollistaa lukitusjärjestelmän joustavan hallinnoinnin vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

 

 

Ajantasainen järjestelmä

 

ABLOY PULSE -järjestelmässä tieto avaimista ja voimassa olevista kulkuoikeuksista on ajantasainen. Avaimet kuljettavat mukanaan järjestelmätietoja, jolloin määritellyt kulkuoikeudet, tiedot kulkuoikeuksien muutoksista ja kadonneista avaimista päivittyvät nopeasti avainten mukana oviin ja lukkoihin.

 

ABLOY ACCENTRA on ABLOY PULSE -järjestelmän hallinnointiohjelmisto, joka mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin. Ohjelmisto toimii sovellusvuokrausperiaatteella (SaaS) pilvipalveluna, ja on siksi kustannustehokas. Helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä on laiteriippumaton ja toimii älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella.

 

 

 

Tutustu Pulse-kohteisiin

 

 

Huippuluokan digitaalinen salaus turvaa tietomurroilta

 

Järjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen, salatun yhteyden.

  

ABLOY PULSE tuo lisäarvoa eri kohderyhmille

 

ABLOY PULSE soveltuu erityisesti kiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään. Tällaisia kohteita ovat opiskelija-asuntolat, vuokrataloyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt.

  

ABLOY PULSE helpottaa isännöitsijöiden ja isännöintiliikkeiden työtä, sillä avainten kulkuoikeuksia voidaan hallita ajasta ja paikasta riippumatta. PULSE-järjestelmän avulla kiinteistön hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan vähentää merkittävästi.

 

Asumisen turvallisuus lisääntyy ja avaimiin liittyvä joustavampi asioiden hoitaminen helpottaa myös asukkaiden arkea. Rakentajille ABLOY PULSE takaa pitkäntähtäimen tuoton sijoituksille vähentämällä asumisen turvallisuuteen liittyviä kuluja kiinteistön elinkaaren aikana lisäten näin kiinteistön arvoa.

 

 

ABLOY PULSE -järjestelmä skaalautuu monenlaisiin tarpeisiin

 

ABLOY PULSE on kestävä investointi, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä pystyy laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. ABLOY PULSE on yhteensopiva olemassa olevan lukituksen ja muiden ABLOY-tuotteiden kanssa.

 

PULSE-järjestelmän jakelusta ja asennuksesta kotimaassa vastaavat valtuutetut ABLOY PULSE -partnerit (ABLOY-valtuutetut lukkoliikkeet).

 

 

 

 

PULSE avaimen käyttöohje

 

PULSE lukijan käyttöohje

 

 

 

 

ABLOY PULSE lyhyesti:

 

  • ABLOY PULSE koostuu ohjelmoitavista avaimista ja lukoista sekä pilvipohjaisesta ABLOY ACCENTRA -hallinnointiohjelmistosta.
  • Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto on laiteriippumaton ja mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin.
  • Ekologinen lukitusjärjestelmä: avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle ilman paristoja tai johtoja.
  • Symmetrinen avain: avain sopii lukkoon kummin päin tahansa.
  • Avaimen värillinen LED-indikaatio vahvistaa kulkuoikeuden.
  • Ei mekaanista sarjoitusta: toiminta perustuu sähköisesti ohjattuun haittalevyyn ja vahvaan digitaaliseen salaukseen.
  • Kaikki ABLOY PULSE -komponentit hyödyntävät ASSA ABLOYn kehittämää patentoitua ja standardoitua SEOS®-teknologiaa.

 

 

 

 

 

 

Esite 

Sähkösuunnittelu

Avaimen

käyttöohje

 

 

Abloy Pulse TOP TEN 

 

1) Avain ja lukko saavat toimintaenergiansa avaimen työntöliikkeestä.
2) Aidosti paristoton – aikaleiman sisältävä kulkurekisteri yleisten tilojen lukkoihin ilman paristoja.
3) Helppo käyttää – avain käy lukkoon molemmin päin, ja työntönopeudella ei ole väliä.
4) Helppoa kulkemista – avaimessa on vakiona etäluettava kulkutunniste.
5) Ei tarvetta kutsua huoltomiestä paikalle – kadonneet avaimet voidaan poistaa nopeasti sähköisesti, etänä.
6) Kulkuoikeuksien muutokset ja määräaikaiset avaimet etänä – etäohjaus yhden päivittävän lukijan avulla vähentää tarvetta kohteessa käynnille.
7) Huippuluokan turvallisuus – PULSE-lukitusjärjestelmän käyttämä moderni ja huipputurvallinen SEOS-salausjärjestelmä tuo turvaa nyt ja tulevaisuudessa.
8) Ei huolta vanhentuvasta patentista – avaimia ei voi kopioida nyt eikä tulevaisuudessa.
9) Ei jumiutuneita vieraita avaimia – lukkoon ei ole mahdollista työntää muita kuin PULSE-avaimia.
10)  Osaamista ja valmistusta kotimaassa – PULSE-tuotteiden tuotekehitys ja valmistus
tapahtuvat Abloyn tehtaalla Joensuussa.

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä