Mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät

 

Lukitus on tärkeää niin henkilöturvallisuuden kuin omaisuuden suojaamisenkin kannalta. Lukituksen toimivuus ja lukoston ajanmukaisuus on syytä tarkistaa säännöllisesti. Lukitus saattaa kyllä toimia hyvin pitkiäkin aikoja, jos sen huoltaminen on säännöllistä, mutta vanhentunut lukitus ei välttämättä vastaa uuden turvallisuustason vaatimuksia. On tärkeää muistaa, että lukitusturvallisuus voi heikentyä myös kadonneiden tai palauttamatta jääneiden avainten vuoksi. 

  

Asiakkaillamme on mahdollisuus valita kolmen vahvan lukitusjärjestelmän Abloyn, iLOQin ja Dormakaban välillä tai yhdistellä eri järjestelmistä kohteeseen sopivimmat ominaisuudet. Kerromme mielellämme lisää järjestelmien ominaisuuksista esim. taloyhtiön kokouksessa.

  

Toteutamme järjestelmien suunnittelun, asennuksen, käyttökoulutuksen, huollon ja ylläpidon. Parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi suosittelemme TURVAKSI® -huoltosopimuksen solmimista kaikista toimittamistamme järjestelmistä. 

 

Valikoimaamme kuuluu seuraavien lukitusjärjestelmien suunnittelu, asennus ja ylläpito.

 


 

 

 

 


 

 

ABLOY-tuotevalikoima tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun rakennuskohteiden kaikkiin oviin. Ovensulkimilla ja oviautomatiikalla helpotetaan ovissa kulkemista. Asiakkaiden luottamus ABLOY-tuotemerkkiin on ansaittu pitkäjänteisellä työllä, kehittämällä yhä uusia, innovatiivisia tuotteita ja tarjoamalla ammattitaitoista palvelua.

 

 • Avainjärjestelmät
 • Lukkorungot
 • Ovensulkimet
 • Oviautomatiikka
 • Ovijarru
 • Painikkeet
 • Riippulukot
 • Sisustustuotteet
 • Varmuuslukot
 • Vetimet
 • Taloyhtiöille

 


ABLOY® PULSE DIGITAALINEN LUKITUS

 

ABLOY® PROTEC2 CLIQ KULUNHALLINTA

 

ABLOY® OPTIMA KULUNHALLINTA

 

ABLOY® EASY MEKAANINEN LUKOSTO 

 

MUUT ABLOY AVAINJÄRJESTELMÄT

  

Patentoitu ja palkittu iLOQ-lukitusjärjestelmä tarjoaa edistynyttä turvallisuutta ja helppokäyttöistä pääsyoikeuksien hallintaa sarjalukkoympäristöihin. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti korkeaa turvatasoa ja joustavaa pääsyoikeuksien hallintaa vaativiin tarkoituksiin. 

 

iLOQ S5 DIGITAALINEN PÄÄSYNHALLINTAJÄRJESTELMÄ

 

 

iLOQ S5:n avulla on helppo varmistaa, että asuntojen, porraskäytävien ja muiden yhteisten tilojen turvallisuus pysyy aina mahdollisimman hyvänä. Järjestelmän asentaminen ja hallinnointi on helppoa ja ylläpito edullista.

 

iLOQ ratkaisee ongelmat, joita avaimien hukkaamisesta ja luvattomasta kopioinnista, patenttien voimassaolon päättymisestä ja yhteisten tilojen väärinkäytöstä voi aiheutua.

 

Integraatio kolmannen osapuolen ratkaisujen kanssa mahdollistaa entistäkin älykkäämmät rakennukset ja mukavamman elämän. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi järjestää erillisellä varausjärjestelmällä ja viedä kulkuoikeudet suoraan iLOQ S5 avaimeen. Oveen tai varattuun yhteistilaan ei tarvitse tehdä uusia kaapelointeja, ja ovi avautuu oikealla avaimella oikeaan aikaan.

 

 

iLOQ S10 DIGILUKOSTO

 

 

iLOQ S50 NFC MOBIILIAUKAISU 

 

Kestävyys. Tehokkuus. iLOQ S50 on maailman ensimmäinen ja ainoa NFC-pohjainen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta. 

 

iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalisesti lukittuva jakelualan ratkaisu, joka säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa. Tuote on suunnattu sähkön tuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.

 

Lue lisää

 

Klikkaa ja lue esite

Hyödynnämme digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia uusia mahdollisuuksia tuottaesaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt.

 

Tilaa esittely täyttämällä tällä sivulla oleva lomake.

 

 


ILOQ Home

 

ILOQ Home -järjestelmällä voidaan valita toimiiko ILOQ S5 -sarjan lukko fyysisellä avaimella, älypuhelimella, pin-koodilla vai kulkutagilla. Paristoja tai ylimääräistä kaapelointia ei tarvita, kuten ei muissakaan iLOQ-ratkaisuissa. Mobiilisovellus mahdollistaa asukkaan toimesta mm. tilavaraukset, avaintilaukset, kadonneiden avainten poistot ja esimerkiksi tiedon kun asunnossa käydään yleisavaimella.

 

 

 

 

Ohjeita

Wash Flyer Fi

S5S sylinterien asennus ja huolto_ohjeet 4_2020

K5S.1 Avain käyttö_ja huolto_ohjeet 4_2020

iLOQ N504 käyttäjän ohje NEW FI 06102020

iLOQ avaimen käyttöohje 2020

 

 


 


 
Dormasta ja Kabasta tuli dormakaba – älykäs askel älykkäitä kulkuratkaisuja ajatellen

 

Dormakaba tarjoaa kaiken kattavia ratkaisuja kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmien alalla. Ratkaisuja, jotka perustuvat korkeatasoiseen tekniseen kompetenssiin, uutta luoviin ratkaisuihin ja pitkään kokemukseen. Tämä kattaa kaiken mekaanisista lukoista kulun- ja ajanvalvonnan sekä turvallisuuden yhdistäviin järjestelmiin. Kaikki tuotteet ja järjestelmät toimivat yhdessä, ja ne voidaan helposti yhdistää nyt ja tulevaisuudessa.

 

Dormakaba on maailman johtava toimija turvallisuusteollisuudessa ja joka toimii runsaassa 60 maassa käyttäen useiden vuosikymmenten kokemustaan eri sovelluksia ja yrityksiä koskevissa ratkaisuissa. Dormakaba toimii yhteistyössä tarkasti valittujen, omien alojensa asiantuntemusta edustavien yhteistyökumppanien kanssa.

 

Kaikentyyppisissä toiminnoissa asetetaan vaatimuksia turvajärjestelmille. Tällaisten toimintojen ominaispiirteet voivat ulottua avoimista järjestelmistä, joiden läpi kulkee suuri kävijämäärä, suljettuihin kävijäryhmiin, jotka pääsevät valittuihin tiloihin. Joskus voi riittää sisäänkäyntien yhteydessä suoritettava kuorivalvonta ja joskus vaaditaan jakoa eri pääsyalueisiin.

 

Suosittu yhdistelmä yrityksiin ja taloyhtiöihin on käyttää mekaanista Dormakaba tai Abloy-lukitusta asunnoissa ja elektronista lukitusta yleisissä tiloissa. Näin asuntojen avainten kadotessa yleiset tilat pysyvät turvattuna, koska kadonneet yksittäiset tunnisteet saadaan korvattua uudella - vaikka asukkaan itsensä toimesta.

 

EVOLO SMART ÄLYPUHELIMELLA AUKEAVAT LUKOT

 

KULUNVALVONTA

 

MEKAANISET LUKITUSJÄRJESTELMÄT

 

KASSAKAAPIT

 

HOTELLILUKITUS

 

OVIAUTOMATIIKKA JA HENKILÖPORTIT

 

OVENSULKIJAT, LUKOT, HELAT

 

Eri sovellusalueet 

 • Kerrostalot
 • Konttorit
 • Pankit ja vakuutusyhtiöt
 • Telekommunikaatio/energiayhtiöt
 • Hotellit
 • Julkiset rakennukset
 • Lentokentät / terminaalit

 

PÄIVYSTYS 24/7

03 2541 600

 

Pirkanmaan alueen lukkoseppäpäivystys 24/7

 

Lue lisää ›

 

 
Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä